Ο Μουστάφα Φαλ βλέπει Περιστέρι - ΑΕΚ (vid)

Μουστάφα Φαλ

i

Sportal

Ο Μουστάφα Φαλ βλέπει Περιστέρι - ΑΕΚ (vid)

20:32 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 23.04.2023

Το Περιστέρι υποδέχεται την ΑΕΚ στο game 1 των playoffs της Basket League και ο αγώνας γίνεται υπό το βλέμμα του σέντερ του Ολυμπιακού, Μουστάφα Φαλ.

Την ευκαιρία να... κατασκοπεύσει κάποιον... υποψήφιο αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs της Basket League, έχει ο σέντερ του Ολυμπιακού, Μουστάφα Φαλ. 

Ο Γάλλος βρίσκεται στις κερκίδες του «Ανδρέας Παπανδρέου» και παρακολουθεί δια ζώσης το πρώτο παιχνίδι της σειράς των δύο ομάδων

Ο Φαλ έφτασε στο γήπεδο λίγο μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου και πήρε θέσε στα court seats του γηπέδου του Περιστερίου

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:50 - 23.04.2023

LIVE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ

Παρακολουθήστε στο Sportal την εξέλιξη της αναμέτρησης Περιστέρι - ΑΕΚ, για τα playoffs της Basket League. Το κείμενο ανανεώνεται συνεχώς.

Φυσικά και όταν έγινε αντιληπτός, ήταν πολλοί αυτοί που του ζήτησαν μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Ειδικά τα μικρά παιδιά έπεσαν αμέσως πάνω του ώστε να απαθανατίσουν τη στιγμή, αφού ο Φαλ είναι ένας «αγαθός γίγαντας» και έχει μόνο φίλους στην Ελλάδα. 

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του και στη συνέχεια έκατσε στη θέση του και παρακολούθησε τον αγώνα. 

Ο Φαλ είναι πολύ φίλος με τον Φρανσίσκο, αφού είναι από την ίδια χώρα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε και ο παίκτης του Περιστερίου, πάει στο ΣΕΦ όποτε έχει την ευκαιρία, ώστε να δει κι αυτός τον Φαλ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. 

Δείτε τις φωτογραφίες: