Καντζούρης: «Πάμε για άλλον έναν τελικό στα Ιεροσόλυμα»
i

©InTime

Καντζούρης: «Πάμε για άλλον έναν τελικό στα Ιεροσόλυμα»

Γιάννης Πάλλας 18:46 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 18.04.2023

Ο Ηλίας Καντζούρης αναλύει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ που οδηγεί στο Final-4 του Basketball Champions League

Δύσκολη αποστολή έχει η ΑΕΚ που θα παλέψει για την πρόκριση στο Final-4 του Basketball Champions League στον αγώνα της Τετάρτης (19/4, 19:00) με την Χάποελ στα Ιεροσόλυμα.

Τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο παιχνίδι στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων, έχει βαρύνει την ατμόσφαιρα και δημιουργεί μεγάλη πίεση στους «κιτρινόμαυρους» που ξέρουν ότι το έργο τους είναι δύσκολο, αλλά θα τα δώσουν όλα για να περάσουν στο Final-4.

«Πάμε στα Ιεροσόλυμα για άλλον έναν «Τελικό»! Θα πρέπει να φροντίσουμε όλοι, ώστε να είμαστε προσεκτικοί στα κρίσιμα σημεία του αγώνα με Χάποελ, έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα, που επιδιώκουμε. Ο βαθμός της αυτοσυγκέντρωσης, η συνέπεια και τα υψηλά επίπεδα ενέργειας θα είναι τα κύρια συστατικά για να διεκδικήσουμε κάτι, που στην αρχή της χρονιάς φάνταζε απίθανο!» υποστήριξε ο τεχνικός της ΑΕΚ Ηλίας Καντζούρης, όσον αφορά στην αναμέτρηση με την Ισραηλινή ομάδα.