Σοκ με Ουάιτ στην Καρδίτσα: Έως και 8 μήνες εκτός δράσης ο Αμερικανός (vids)
i

© Intime

Σοκ με Ουάιτ στην Καρδίτσα: Έως και 8 μήνες εκτός δράσης ο Αμερικανός (vids)

Χρήστος Τσάλτας 15:24 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 26.03.2024

Οι φόβοι για την κατάσταση του Ρομέλο Ουάιτ επιβεβαιώθηκαν στην Καρδίτσα, καθώς ο Αμερικανός σέντερ υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα και θα μείνει εκτός για 6 έως 8 μήνες. Στο πλευρό του όλη η ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή και τις αντιδράσεις πόνου που εξέφρασε ο Ρομέλο Ουάιτ φάνηκε πως ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός.

Ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ της Καρδίτσας, χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στο ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στην Stoiximan Basket League. Aποχώρησε υποβασταζόμενος και λίγο αργότερα επέστρεψε χωρίς να είναι σε θέση να περπατήσει δίχως τις πατερίτσες του.

Τώρα, οι Θεσσαλοί και ο ίδιος ο παίκτης άκουσαν τα άσχημα μαντάτα. Ο τραυματισμός του στο γόνατο αφορά ρήξη του επιγονατιδικού τένοντα, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός δράσης τουλάχιστον έξι μήνες και το διάστημα της απουσίας του μπορεί να φθάσει ακόμα και τους οκτώ!

H Καρδίτσα «έτρεξε» και έγραψε νέα ρεκόρ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:51 - 25.03.2024

H Καρδίτσα «έτρεξε» και έγραψε νέα ρεκόρ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Η Καρδίτσα έφτασε εμφατικά στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο κλειστό «Γ.Μπουρούσης» με την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου να εκμεταλλεύεται το παιχνίδι στο τρανζίσιον και να καταγράφει νέα ρεκόρ.

Στην Καρδίτσα έχουν πάρει απόφαση να τον στηρίξουν τον παίκτη, ο οποίος μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού είχε κάνει εξαιρετική χρονιά. Σε 22 αγώνες, στους οποίους αγωνιζόταν μέσο όρο 25,2 λεπτά, παρήγαγε 11,8 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ και τώρα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ενώ η αποκατάσταση του γονάτου του (αρχικά τουλάχιστον) θα γίνει στην Ελλάδα.