Τέλος ο Σμιθ από την Καρδίτσα!
i

©InTime

Τέλος ο Σμιθ από την Καρδίτσα!

Γιάννης Πάλλας 18:06 - 07.12.2023

Ο Μίτσελ Σμιθ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και χάνει την υπόλοιπη σεζόν για την Καρδίτσα, ψάχνει παίκτη ο Παπανικολόπουλος

Σοβαρό πλήγμα δέχθηκε η Καρδίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, καθώς ο Μίτσελ Σμιθ (26χρ., 2.08) τραυματίστηκε σοβαρά και χάνει την υπόλοιπη σεζόν!

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ τραυματίστηκε στο γόνατο και η Θεσσαλική ομάδα καλείται να αναζητήσει άμεσα τον αντικαταστάτη του.

Ο Μίτσελ Σμιθ σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος είχε 11.22 πόντους μέσο όρο και 5.6 ριμπάουντ σε 22.47 λεπτά συμμετοχής.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος χάνει έναν πολύ σημαντικό παίκτη του κοντά στο καλάθι που ήταν και ο πλέον αθλητικός στην «φρόντ-λάιν» και έχει ήδη βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Η Καρδίτσα που έχει μια δύσκολη αποστολή την προσεχή Δευτέρα (11/12) στην έδρα της με τον Ολυμπιακό, θέλει να φέρει τον αντί-Σμιθ το συντομότερο για να αφομοιωθεί από την υπόλοιπη ομάδα.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }