Η Καρδίτσα θέλει να κρατήσει τον Παπανικολόπουλο

Νίκος Παπανικολόπουλος

Η Καρδίτσα θέλει να κρατήσει τον Παπανικολόπουλο

Χρήστος Τσάλτας 13:50 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 18.05.2024

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την Καρδίτσα, η οποία εξασφάλισε την παραμονή με εξαιρετικό δεύτερο γύρο και η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να θέσει επί τάπητος σημαντικά ζητήματα για το μέλλον της ομάδας, με το θέμα προπονητή να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Την περασμένη σεζόν η Καρδίτσα κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική, νικώντας τον Ιωνικό σε «τελικό» παραμονής. Τη φετινή σεζόν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, με την ομάδα της Θεσσαλίας να εξασφαλίζει την παραμονή μερικές αγωνιστικές νωρίτερα και παρά το γεγονός πως είχε να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Οι καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στο κλειστό «Γ.Μπουρούσης», με αποτέλεσμα να χρειαστεί χρόνος ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Στην ομάδα όμως ουδείς έχασε την αισιοδοξία και την πίστη του στις δυνατότητες του γκρουπ, κάτι που φάνηκε και από τις κινήσεις που έγιναν μεσούσης της σεζόν.

Πήρε το ντέρμπι... γοήτρου η Καρδίτσα και αποχαιρέτησε τη σεζόν με χαμόγελο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:26 - 27.04.2024

Πήρε το ντέρμπι... γοήτρου η Καρδίτσα και αποχαιρέτησε τη σεζόν με χαμόγελο

Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου να κλείνει τη σεζόν με νίκη απέναντι στην ΑΕK Betsson (81-79), κερδίζοντας το χειροκρότημα για ακόμα μια φορά.

Η Καρδίτσα κατάφερε να σταθεί όρθια και να εξασφαλίσει σχετικά άνετα την παραμονή, κάνοντας πολύ καλό δεύτερο γύρο, αλλά και playouts. Μάλιστα θα μπορούσε να φτάσει και στα playoffs αν έφτανε σε νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ή το Μαρούσι στον τρίτο γύρο.

Σε κάθε περίπτωση, η σεζόν ολοκληρώθηκε με χαμόγελο και πλέον σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η επόμενη μέρα. Η Καρδίτσα θέλει να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο για ακόμα μια σεζόν, έχοντας ως βάση την πολύ καλή διετία, αλλά και την τεχνογνωσία της διοίκησης. Δύο άξονες στους οποίους θέλει να πατήσει για την ερχόμενη σεζόν.

Την ίδια στιγμή το θέμα προπονητή είναι αυτό που βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος βρίσκεται στην Καρδίτσα τον τελευταίο 1,5 χρόνο και έχει καταθέσει διαπιστευτήρια της δουλειάς του. Ο Έλληνας κόουτς και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ καλή σχέση και επικοινωνία και μετά το Πάσχα αναμένεται να συζητήσουν ενόψει της νέας σεζόν. Κοινή επιθυμία είναι να πορευτούν μαζί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους τις επόμενες μέρες.