Με απουσίες στην Καρδίτσα για το φινάλε των playouts η ΑΕΚ Betsson

Με απουσίες στην Καρδίτσα για το φινάλε των playouts η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 21:56 - 26.04.2024

Η ΑΕΚ Betsson ετοιμάζεται για το φινάλε της παρουσίας της στα playouts της Stoiximan Basket League, κόντρα στην Καρδίτσα, με τον Ηλία Ζούρο να μετράει απουσίες, στο ταξίδι της στη Θεσσαλία.

Από τη στιγμή που η έβδομη θέση έχει «κλειδώσει» και το παιχνίδι στο κλειστό «Γ.Μπουρούσης» δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, η ΑΕΚ Betsson ταξιδεύει στην Καρδίτσα για να... βγάλει την υποχρέωση. Οι «κιτρινόμαυροι» θα βρίσκονται σίγουρα στην 7η θέση και θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο των Playoffs, κάτι που δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσουν ρυθμούς σε αυτή τη φάση της σεζόν.

Οι προπονήσεις μάλιστα στο κλειστό των Λιοσίων ήταν σε πιο χαμηλό ρυθμό, σε σχέση με τα συνηθισμένα, όμως αυτή τη φορά δεν υπήρξε αποχή από ομαδικές προπονήσεις, όπως συνέβη τις προηγούμενες εβδομάδες.

Αρχίζουν άμεσα συζητήσεις ΑΕΚ Betsson και Κουζμίνσκας για νέο συμβόλαιο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:55 - 26.04.2024

Αρχίζουν άμεσα συζητήσεις ΑΕΚ Betsson και Κουζμίνσκας για νέο συμβόλαιο

Η ΑΕΚ Betsson θέλει να «δέσει» τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με νέο συμβόλαιο και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η Ένωση θέλει να τελειώσει οριστικά με τον «Γολγοθά» των Playouts και να αφήσει την περιπέτεια αυτή πίσω της, καθώς η σεζόν τελειώνει. Στο παιχνίδι του Σαββάτου μάλιστα οι κιτρινόμαυροι θα έχουν και απουσίες.

Πέραν των Μπράντον Νάιτ και Δημήτρη Φλιώνη, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, αν και ο πρώτος ανέβασε στροφές και πήρε μέρος στο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών, εκτός μάχης βρίσκονται οι Δημήτρης Αγραβάνης και Όστιν Χόλινς. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο δεύτερος δεν εμφανίστηκε στις τελευταίες προπονήσεις, αν και οι άνθρωποι της Ένωσης υπολόγιζαν στην παρουσία του στο φινάλε της σεζόν.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 2 των playoffs της Euroleague