Αρχίζουν άμεσα συζητήσεις ΑΕΚ Betsson και Κουζμίνσκας για νέο συμβόλαιο

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Αρχίζουν άμεσα συζητήσεις ΑΕΚ Betsson και Κουζμίνσκας για νέο συμβόλαιο

Χρήστος Τσάλτας 12:55 - 26.04.2024

Η ΑΕΚ Betsson θέλει να «δέσει» τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με νέο συμβόλαιο και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν, σε όλα τα επίπεδα, για την ΑΕΚ Betsson, αυτός -χωρίς αμφιβολία- είναι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός φόργουορντ αποτελεί τον παίκτη-σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας, που με την παρουσία του δίνει το κάτι παραπάνω.

Δεν είναι όμως μόνο η παρουσία στις τέσσερις γραμμές του παρκέ που τον κάνει σημαντικό και ξεχωριστό. Αυτή άλλωστε την βλέπουν όλοι και κατανοούν πόσο κομβική είναι η παρουσία του κάθε φορά που πατάει παρκέ. Οι εμφανίσεις του, αλλά και η εικόνα της ομάδας κατά το διάστημα της απουσίας του «μίλησαν» με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο για το impact που έχει πάνω στο παρκέ.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Πολλά πράγματα φέτος συνέβησαν για πρώτη φορά στην καριέρα μου»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:54 - 22.04.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Πολλά πράγματα φέτος συνέβησαν για πρώτη φορά στην καριέρα μου»

Απέναντι στον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση, δείχνοντας την ποιότητά του. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε στο Sportal για την εικόνα της ΑΕΚ Betsson το τελευταίο διάστημα, αλλά και όσα έζησε φέτος για πρώτη φορά στην μεγάλη καριέρα του.

Το στοιχείο που κάνει τον Κουζμίνσκας σημαντικό σε όλα τα επίπεδα είναι η θετική αύρα και το impact του έξω από το παρκέ. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει «χτίσει» εξαιρετικές σχέσεις με όλους εντός των τειχών και κανείς δεν έχει να του προσάψει το παραμικρό. Τουναντίον, όλοι έχουν να λένε για την θετική επιρροή του σε συμπαίκτες και σταφ της ομάδας.

Για το λόγο αυτό η ΑΕΚ Betsson έχει πάρει την απόφαση να «χτίσει» το ρόστερ της επόμενης μέρας με τον «Κούζμι» να έχει τον ρόλο του ηγέτη. Γύρω από αυτόν να φτιάξει μια ομάδα που θα περιλαμβάνει παίκτες-μαχητές, που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανταποκρίνονται στο προφίλ της ομάδας, συνολικά.

Η παραμονή του Λιθουανού φόργουορντ αποτελεί προτεραιότητα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ Betsson, στο αγωνιστικό σκέλος και είναι ανεξάρτητη από τις δομικές αλλαγές που θα γίνουν σε όλα τα επίπεδα και που ήδη έχουν ξεκινήσει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Αυτό γιατί ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του βλέπουν στο πρόσωπο του έμπειρου άσου τον παίκτη που μπορεί να ηγηθεί και της επόμενης μέρας αγωνιστικά.

Έτσι λοιπόν, αναμένεται να τρέξουν και οι εξελίξεις. Αυτό γιατί οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ΑΕΚ Betsson και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα τα πουν πολύ σύντομα για νέο συμβόλαιο. Με την στάση της η ομάδα είναι έτοιμη να δείξει στον παίκτη και εμπράκτως πως τον θέλει την επόμενη σεζόν και μάλιστα σε ρόλο ηγέτη, την ίδια ώρα που και ο παίκτης βλέπει κάτι παραπάνω από θετικά την παρουσία του στην ομάδα και απολαμβάνει την καθημερινότητα στην Αθήνα. Κάτι που κατέγραψε το Sportal, όταν και ανέλυσε όλα τα δεδομένα και τις παραμέτρους της υπόθεσης.

Στην Ένωση θέλουν να διατηρήσουν τον έμπειρο φόργουορντ στις τάξεις τους και είναι αποφασισμένοι να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να πει το «ναι» και να συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα. αποτελώντας σημείο αναφοράς εντός και εκτός παρκέ.