Η ΑΕΚ Betsson κάνει το κλειστό των Λιοσίων το πρώτο αμιγώς «πράσινο» γήπεδο στην Ελλάδα

Η ΑΕΚ Betsson κάνει το κλειστό των Λιοσίων το πρώτο αμιγώς «πράσινο» γήπεδο στην Ελλάδα

Χρήστος Τσάλτας 20:31 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 25.04.2024

Δύο πολύ σημαντικές χορηγικές συμφωνίες σύνηψε η ΑΕΚ Betsson, δείχνοντας την κατεύθυνση που θα πάρει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Το κλειστό των Λιοσίων αλλάζει προς το καλύτερο ενόψει της νέας σεζόν. Η ΑΕΚ Betsson αφήνει σιγά σιγά την σεζόν 2023-24 πίσω της, με την πορεία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα να είναι πολύ μακριά από τα στάνταρ που είχαν τεθεί το καλοκαίρι.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αναμένεται να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας, μέσα από την συνέντευξη Τύπου που ετοιμάζει με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να δώσει το... σύνθημα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αναλύοντας με αριθμούς και στοιχεία όλα τα πεπραγμένα της ομάδας.

Τα δεδομένα για Κουζμίνσκας, η επιθυμία της ΑΕΚ Betsson και η στάση του παίκτη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:01 - 24.04.2024

Τα δεδομένα για Κουζμίνσκας, η επιθυμία της ΑΕΚ Betsson και η στάση του παίκτη

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson τη φετινή σεζόν και το Sportal καταγράφει τα δεδομένα γύρω από την υπόθεσή του. Η επιθυμία της Ένωσης για παραμονή και η στάση του παίκτη που δείχνει πολλά για το μέλλον του.

Την ίδια ώρα όμως η Ένωση εστιάζει και σε συμφωνίες για την ενίσχυση του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα. Δύο εξ αυτών έγιναν γνωστές το απόγευμα της Πέμπτης (25/04), με την ΑΕΚ Betsson να δείχνει την κατεύθυνση που θα πάρει το κλειστό των Λιοσίων από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» με τις συμφωνίες αυτές ετοιμάζονται να κάνουν το κλειστό των Λιοσίων το πρώτο «πράσινο» και βιοκλιματικό γήπεδο στην Ελλάδα, εστιάζοντας στον τομέα της ενέργειας. Άλλωστε από την πρώτη μέρα που οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν στα Λιόσια συντηρούν μόνοι το κλειστό και όλες τις ανάγκες που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς, χωρίς να έχει λάβει η ομάδα ούτε ένα ευρώ από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς έως και σήμερα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson για την συμφωνία με την SUNEL:

Η ΑΕΚ BETSSON BC και ο ενεργειακός όμιλος SUNEL ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της βιωσιμότητας, στα 100χρονα από την ίδρυση του ενδόξου Σωματείου μας.

Η ΑΕΚ BETSSON BC, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη μίας σημαντικής χορηγικής συνεργασίας με τον ενεργειακό όμιλο SUNEL.

Η «Βασίλισσα» και o ενεργειακός όμιλος SUNEL θέτουν ως στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της οικολογικής ευαισθητοποίησης στην κοινότητα.

Ο ενεργειακός όμιλος SUNEL αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον τομέα της ενέργειας, εστιάζοντας σε καινοτόμες λύσεις για την προώθηση της βιωσιμότητας και τη οικολογικής αειφορίας. Μέσω της χορηγικής συνεργασίας με την AEK ΒΕΤSSON BC, ο όμιλος SUNEL επιδιώκει να ενισχύσει τις προσπάθειες για τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος και να προωθήσει ένα βιώσιμο, οικολογικό τρόπο ζωής.

Ποιος είναι ο ενεργειακός όμιλος SUNEL

Ο ενεργειακός όμιλος SUNEL δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη, κατασκευή και διαχείριση ενεργειακών έργων για διεθνείς επενδυτές. Με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, περιλαμβανομένων της σχεδίασης, της κατασκευής και της λειτουργίας φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ενέργειας, καθώς και της εφαρμογής τεχνολογικών λύσεων για την ενεργειακή απόδοση και τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος, ο όμιλος SUNEL έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος εταίρος στον τομέα της ενέργειας. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και εκατοντάδες επιτυχημένα ολοκληρωμένα έργα πίσω του, ο ενεργειακός όμιλος SUNEL συνεχίζει να επεκτείνεται και να καθιερώνει τη φήμη του σε παγκόσμιο επίπεδο ως ένας κορυφαίος παράγοντας στον χώρο της αειφόρου ενέργειας.

Δήλωση Προέδρου Sunel Group, κ. Κωνσταντίνου Ζυγούρα:

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη χορηγική μας συνεργασία με την ΑΕΚ BETSSON BC. Η SUNEL δεσμεύεται να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας και να συμβάλλει στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της οικολογικής ευαισθητοποίησης στην κοινότητα. Με αυτή τη συνεργασία, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές και να προωθήσουμε την κουλτούρα της βιωσιμότητας σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.»

Δήλωση μεγαλομετόχου AEK BETSSON BC, κ. Μάκη Αγγελόπουλου:

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για την εναρκτήρια συνεργασία μας με τον ενεργειακό όμιλο SUNEL. Πρόκειται για μία σημαντική συμφωνία στο πλαίσιο πολλαπλών συνεργασιών ανάπτυξης για την ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC της νέας εποχής. Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε την προσπάθεια για την προώθηση της βιωσιμότητας και της οικολογικής ευαισθητοποίησης. Μ’ αυτή τη συνεργασία, επιδιώκουμε να δώσουμε ένα παράδειγμα ως ομάδα και να εμπνεύσουμε τους φίλους μας ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμά μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

H ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson για την ENERES CPM:

Η ΑΕΚ BETSSON BC και η εταιρεία ENERES CPM προχωρούν μαζί στα 100χρονα από την ίδρυση της Α.Ε.Κ.

Η ΑΕΚ BETSSON BC, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη ακόμη μίας σημαντικής χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ENERES CPM.

Η «Βασίλισσα» και η εταιρεία ENERES CPM θέτουν ως στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης σε μια απανθρακοποιημένη οικονομία.

Η εταιρεία ENERES CPM αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και των φωτοβολταϊκών με παρουσία σε 3 χώρες, εστιάζοντας σε καινοτόμες λύσεις για την προώθηση της βιωσιμότητας και της αειφορίας. Μέσω της χορηγικής συνεργασίας με την AEK ΒΕΤSSON BC, η εταιρεία ENERES CPM επιδιώκει να ενισχύσει τις προσπάθειες για τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος και να προωθήσει ένα βιώσιμο τρόπο ζωής.

Ποια είναι η εταιρεία ENERES CPM

Η ENERES CPM, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στον τομέα της Ενέργειας. Διαθέτει γραφεία σε 3 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο και Ουζμπεκιστάν) ενώ έχει υλοποιήσει έργα σε περισσότερες από 20 χώρες.

Πρόκειται για πρωτοπόρα εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης ενώ παράλληλα έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες και οροφές στην Ελλάδα, υλοποιώντας πάνω από 400 έργα τα τελευταία έτη.

Με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη γνώση των 30 και πλέον στελεχών της, καθώς και με την αξιοποίηση εργαλείων και μεθόδων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, η εταιρεία επιθυμεί να αποτελέσει αρωγό σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής προσπάθειας, παρέχοντας ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις. Ο μικρός μέσος όρος ηλικίας, το υψηλό γνωσιακό επίπεδο και η συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με το άριστο συνεργατικό κλίμα, καθιστούν την εταιρεία δημιουργική και πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Δήλωση CEO της ENERES CPM, κ. Θωμά Φιλίππου:

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη χορηγική μας συνεργασία με την ΑΕΚ BETSSON BC και νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που το πραγματοποιούμε αυτό στην επέτειο των 100 ετών από την ίδρυση της ομάδας. Η ENERES CPM δεσμεύεται να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας και να συμβάλλει στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της αειφορίας με σκοπό ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.»

Δήλωση μεγαλομετόχου AEK BETSSON BC, κ. Μάκη Αγγελόπουλου:

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για την εναρκτήρια συνεργασία μας με την εταιρεία ENERES CPM. Πρόκειται για ακόμη μία σημαντική συμφωνία στο πλαίσιο πολλαπλών συνεργασιών ανάπτυξης για την ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC.

Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε την προσπάθεια για την προώθηση της βιωσιμότητας και της οικολογικής ευαισθητοποίησης. Μ’ αυτή τη συνεργασία, επιδιώκουμε να δώσουμε ένα παράδειγμα ως ομάδα και να εμπνεύσουμε τους φίλους μας ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμά μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs