«Καρφί» του Μπούκερ για τους διαιτητές του Game 3 κόντρα στους Νάγκετς (vid)

Ντέβιν Μπούκερ, Κέβιν Ντουράντ

i

© photo by Christian Petersen / Getty Images / Ideal Images

«Καρφί» του Μπούκερ για τους διαιτητές του Game 3 κόντρα στους Νάγκετς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 15:04 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 06.05.2023

Ο Ντέβιν Μπούκερ έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς, στο Game 3 της σειράς των πλέι οφ, ωστόσο με το πέρας του αγώνα δεν παρέλειψε να ρίξει... καρφί για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Σε ένα παιχνίδι με ένταση και πολλές επαφές ο Ντέβιν Μπούκερ κατάφερε να ξεχωρίσει και να κάνει τη διαφορά για τους Φοίνιξ Σανς. Στο Game 3 κόντρα στους Νάγκετς το κοντέρ έγραψε 47 πόντους με 20/25 σουτ. Μόνο που σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όπου η μπάλα πέρασε πολλές φορές από τα χέρια του οι φορές που πήγε στη γραμμή ήταν ελάχιστες.

Μόλις 2, ευστοχώντας και στις δύο προσπάθειες που εκτέλεσε. Αριθμός που σε κάθε περίπτωση μοιάζει μικρός, για έναν παίκτη που επιζητάει την επαφή σε κάθε φάση και έχει τον τρόπο να κερδίζει φάουλ από τους αντιπάλους του. Μόνο που στην αναμέτρηση της Παρασκευής δεν κατάφερε να δημιουργήσει φθορά μέσα από φάουλ.

Στο παιχνίδι αυτό μάλιστα οι Σανς εκτέλεσαν 18 βολές συνολικά, με τον Κέβιν Ντουράντ να σουτάρει 16 εξ αυτών, ενώ οι υπόλοιπες 2 ήρθαν από τα χέρια του Μπούκερ. Ουδείς άλλος παίκτης της ομάδας του Μόντι Ουίλιαμς πήγε στη γραμμή για βολές, σε ένα γεγονός το οποίο συζητήθηκε έντονα με το πέρας του αγώνα. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που ο προπονητής των Σανς έχει εκφράσει παράπονα για την αντιμετώπιση των διαιτητών προς την ομάδα του.

Ο D-Book ρωτήθηκε για αυτή την εξέλιξη, καθώς δεν εκτέλεσε καμία βολή μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα, με την απάντησή του να είναι... μαχαιριά, δίχως να πει πολλά λόγια.

Το «μόνοι μας και όλοι σας» των Μπούκερ-Ντουράντ και οι Σίξερς που... ψάχνονται - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs
NBA

12:18 - 06.05.2023

Το «μόνοι μας και όλοι σας» των Μπούκερ-Ντουράντ και οι Σίξερς που... ψάχνονται - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs

Τα δύο παιχνίδια της βραδιάς έφεραν σημαντικά αποτελέσματα που μπορούν να καθορίσουν τη συνέχερια των πλέι οφ και ταυτόχρονα να αλλάξουν τις ισορροπίες.

«Είναι εξαιρετική ερώτηση, αλλά δεν έχω καμία απάντηση», ήταν τα λόγια του, πετώντας ξεκάθαρα τη μπάλα προς τους διαιτητές για τις αποφάσεις τους στην αναμέτρηση του Footprint Center. Το σημαντικότερο όμως και για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα του ήταν πως η... δουλειά έγινε, με τους Σανς να μειώνουν σε 2-1 τη σειρά των πλέι οφ.