Ο Ντουράντ έκανε παρέμβαση σε συνομιλία που δεν τον τοποθετούσε στο Top-5 του ΝΒΑ!

Κέβιν Ντουράντ

i

© Intime

Ο Ντουράντ έκανε παρέμβαση σε συνομιλία που δεν τον τοποθετούσε στο Top-5 του ΝΒΑ!

Χρήστος Τσάλτας 08:41 - 24.06.2023

Για μία ακόμα φορά ο Κέβιν Ντουράντ έκανε τη... διαφορά, καθώς μίλησε σε space που είχε τίτλο «Ο Κέβιν Ντουράντ δεν είναι στο Top-5», δίνοντας τη δική του εκδοχή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Κέβιν Ντουράντ έχει πάρει θέση για τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί. Κάτι που δεν είναι τυχαίο, αλλά μια κίνηση στρατηγικής από τον ίδιο. «Το μίσος δίνει κίνητρο. Η πολύ αγάπη μπορεί να με... σκοτώσει», είχε πει πριν από μερικές ημέρες.

Αυτό φρόντισε να το δείξει για ακόμα μια φορά. Ο χαρισματικός άσος των Φοίνιξ Σανς απολαμβάνει τις διακοπές του και είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος σε ένα space στο Twitter, το οποίο είχε τίτλο «Ο Κέβιν Ντουράντ δεν είναι στο Top-5». Στο οποίο παρενέβη πάνω που η συζήτηση είχε... ανάψει για τα καλά.

Σε αυτή τη συνομιλία δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι, αλλά φίλαθλοι του μπάσκετ που κατέθεταν τις απόψεις τους γύρω από τον KD. Έτσι και ο ίδιος πήρε μέρος στην κουβέντα και πρόσθεσε... αλατοπίπερο, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως του αρέσει πολύ να αλληλεπιδρά με φιλάθλους, μέσω του Twitter, στο οποίο είναι πάρα πολύ ενεργός εδώ και αρκετά χρόνια.

Κατά την παρουσία του στο space που ήταν... αφιερωμένο στον ίδιο, ο KD πήρε θέση, λέγοντας. «Απλά σκεφτόμουν το πώς βλέπετε το παιχνίδι όλοι εσείς. Φαντάζομαι πως όλοι νομίζετε ότι το παιχνίδι είναι σκουπίδι και το κρίνετε αν ο άλλος είναι καλός ή όχι. Κάποια πράγματα είναι απλά, είσαι καλός ή όχι. Εννοώ κάποιοι το έχουν δει για πολύ καιρό αυτό. Και είναι εντάξει. Αυτές οι λίστες δεν σημαίνουν τίποτα τέλος πάντων. Οπότε γιατί τρελαίνεστε;».