Έσκασε το απόλυτο μπαμ στο ΝΒΑ: Στους Σανς ο Μπράντλεϊ Μπιλ!

Νίκος Καλαμπάκας 23:44 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:57 - 19.06.2023

Οι Σανς ήρθαν σε συμφωνία με τους Ουίζαρντς, στέλνουν τους Κρις Πολ και Λάντρι Σάμετ στην Ουάσινγκτον για να πάρουν τον Μπράντλεί Μπιλ, ο οποίος μαζί με τους Ντουράντ και Μπούκερ ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα.

Μια ακόμα σπουδαία κίνηση έκαναν οι Φοίνξ Σανς, οι οποίοι ολοκληρώνουν τη συμφωνία με τον Μπράντλεϊ Μπιλ, ο οποίος αναμένεται σε λίγες μέρες στο Φοίνιξ, ώστε να συνθέσει ένα big three με τους Ντουράντ και Μπούκερ.

Με την κίνηση αυτή οι Σανς δείχνουν ξεκάθαρα ότι πλέον θέλουν να κυνηγήσουν με κάθε τρόπο το πρωτάθλημα και τις τελευταίες ώρες είχαν αποφασίσει την ανταλλαγή του Κρις Πολ. Ο στόχος τους ήταν εξαρχής ο Μπράντλεϊ Μπιλ και κατάφεραν να τον αποκτήσουν. Πλέον, διαθέτουν τέσσερις παίκτες με μάξιμουμ συμβόλαια, αφού πέραν σταρ των Ουίζαρντς και των Μπούκερ - Ντουράντ, υπάρχει και ο σέντερ ΝτιΑντρέ Έιτον. 

Την είδηση επιβεβαίωσε στο ESPN και ο μάνατζερ του παίκτη τονίζοντας ότι μέχρι το deal υπήρξαν αρκετές δυσκολίες, αλλά η συμφωνία δεν άργησε να ολοκληρωθεί παρά το γεγονός ότι τον Μπιλ τον διεκδίκησαν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και οι φιναλίστ των τελικών, Μαϊάμι Χιτ.

Στο χωριό του Νίκολα Γιόκιτς έχουν ετοιμάσει υποδοχή και τον περιμένουν με αγωνία
NBA

13:20 - 18.06.2023

Στο χωριό του Νίκολα Γιόκιτς έχουν ετοιμάσει υποδοχή και τον περιμένουν με αγωνία

Μία μεγάλη πινακίδα στην είσοδο του Σομπόρ καλωσορίζει τον MVP Νίκολα Γιόκιτς, το... καμάρι του χωριού που κατέκτησε την κορυφή στις ΗΠΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς και τώρα επιστρέφει στη γενέτειρά του.

Οι Φοίνιξ Σανς για τον Μπιλ έστειλαν στην Ουάσινγκτον τους Κρις Πολ και Λάντρι Σάμετ. Τις τελευταίες ώρες οι φήμες για τη μετακίνηση του Μπιλ ολοένα και αυξάνονταν και τελικά έγιναν πραγματικότητα και ο παίκτης ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Φοίνιξ και να συμμετάσχει σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ για τη νέα σεζόν.