Απασφάλισε η αδερφή της συντρόφου του Πόρτερ για τον ξυλοδαρμό: «Εμείς δέρνουμε @δ@ρφ@ς σαν εσένα που βάφουν τα νύχια τους. Μην εμφανιστείς σπίτι, μικρή πουτ@ν@»

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

i

Photo by Alex Bierens de Haan/Getty Images

Απασφάλισε η αδερφή της συντρόφου του Πόρτερ για τον ξυλοδαρμό: «Εμείς δέρνουμε @δ@ρφ@ς σαν εσένα που βάφουν τα νύχια τους. Μην εμφανιστείς σπίτι, μικρή πουτ@ν@»

Νίκος Καλαμπάκας 12:12 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 12.09.2023

Με... βεντέτα απειλεί τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ η αδερφή της κοπέλας του, την οποία ο παίκτης των Ροκετς έστειλε στο νοσοκομείο έπειτα από ξυλοδαρμό!

Η είδηση ότι ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και την έστειλε στο νοσοκομείο έχει ταράξει αρκετούς στο ΝΒΑ, όμως η αδερφή της Κίσρε Γκόντρεζικ, Καλάμπρια, δεν άντεξε και απείλησε ανοιχτά τον παίκτη των Ρόκετς!

Ο ίδιος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές κατηγορίες όπως της ανθρωποκτονίας αφού λέγεται ότι προσπάθησε μέχρι και να την πνίξει, κάτι που έχει ξεσηκώσει αρκετούς στη λίγκα.

Την ώρα που οι Χιούστον Ρόκετς συλλέγουν πληροφορίες για το θέμα προκειμένου να αποφασίσουν πως θα συνεχίσουν με τον παίκη, η αδερφη του θύματος απασφάλισε και απείλησε τον Πόρτερ.

Η σελίδα clutchpoints έδωσε στη δημοσιότητα μήνυμά της που απευθύνεται στον παίκτη, τον οποίο απειλεί ότι «δεν θα περπατήσει ξανά και δεν θα μπορεί να ντριπλάρει».

«Κέβιν, αν νομίζεις ότι θα ακουμπήσεις την αδερφή μου και δεν θα σε ακουμπήσουμε, μέτρα τις γα@μημ$ν$ς μέρες σου. Να εύχεσαι να μπορείς να περπατήσεις ξανά, πόσο μάλλον να ντριμπλάρεις.

Μπορεί να τη γλίτωσες με αυτές τις μ@λ@κι$ς στο παρελθόν, επειδή η μαμά σου δεν σε χτυπούσε στον κ@λο, αλλά εμείς δέρνουμε αδερφές που βάφουν τα νύχια τους σαν κι εσένα κάθε μέρα. Μην εμφανιστείς στο σπίτι. Θα το κάνουμε σε εσένα, μικρή πουτ@ν@», αναφέρει στο μήνυμά της η αδερφή της γυναίκας που κατέληξε στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα του γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς!

Όπως φαίνεται, μια νέα βεντέτα ανοίγει στο ΝΒΑ και πλέον το πράγμα δεν θέλει πολύ να ξεφύγει, αφού ο Πόρτερ μπορεί και να κινδυνεύει από όσους θέλουν εκδίκηση για τα όσα έκανε στη σύντροφό του!