Κάταγμα σπονδύλου η γυναίκα του Πόρτερ Τζούνιορ που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

i

Photo by Alex Bierens de Haan/Getty Images

Κάταγμα σπονδύλου η γυναίκα του Πόρτερ Τζούνιορ που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

Νίκος Καλαμπάκας 08:29 - 13.09.2023

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεν θέλησε να μιλήσει κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του, ενώ η ιατρική γνωμάτευση για την κατάσταση της συντρόφου του είναι κάταγμα σπονδύλου, ενώ φέρει σκίσιμο στο φρύδι της από τις γροθιές του.

H πρώην παίκτρια του WNBA, Κίρσε Γκόντρεζικ, φέρει κάταγμα στον αυχένα και άλλους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να καταθέσει αγωγή για επίθεση κατά του γκαρντ του NBA, Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ, σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, κατηγορήθηκε για κακούργημα και στραγγαλισμό μετά από την επίθεση στη φίλη του, πρώην παίκτρια του WNBA, Κίσρε Γκόντρεζικ, σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του, οι εισαγγελείς αποκάλυψαν ότι το περιστατικό άφησε την Γκόντρεζικ με κάταγμα στον αυχενικό σπόνδυλο και ένα κόψιμο πάνω από το δεξί της μάτι.

Ο Πόρτερ, 23 ετών, δεν θέλησε να μιλήσει κατά τη σύντομη εμφάνισή του στο δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 75.000 δολαρίων. Του δόθηκε εντολή να μείνει μακριά από τον Γκόντρεζικ.

Η βοηθός εισαγγελέας του Μανχάταν, Μάιρα Κουρζέ, περιέγραψε την υπόθεση ως σοβαρή περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, σημειώνοντας ότι ο Πόρτερ έχει ιστορικό κακοποίησης κατά της συζύγου του, συμπεριλαμβανομένου ενός προηγούμενου περιστατικού όπου χτύπησε το αυτοκίνητό του στο δικό της.

Ο Πόρτερ έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο γήπεδο του Μανχάταν στις 16 Οκτωβρίου, ενώ οι Ρόκετς έχουν αγώνες preseason και η κανονική σεζόν πλησιάζει.

Σύμφωνα την ποινική μήνυση, η Γκόντρεζικ είπε στην αστυνομία ότι ο Πόρτερ τη χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο με γροθιές, με αποτέλεσμα να της φέρει κόψιμο πάνω από το δεξί μάτι, μώλωπες και έντονο πόνο. Ανέφερε επίσης ότι ο Πόρτερ έσφιξε με δύναμη το λαιμό της με τα χέρια του, προκαλώντας δυσκολία στην αναπνοή, ερυθρότητα και μώλωπες στο λαιμό της.

Σοκ με σταρ του NBA: Έστειλε τη σύντροφό του στο νοσοκομείο με σπασμένα κόκκαλα ενώ αποπειράθηκε να την σκοτώσει με πνιγμό!
NBA

22:41 - 11.09.2023

Σοκ με σταρ του NBA: Έστειλε τη σύντροφό του στο νοσοκομείο με σπασμένα κόκκαλα ενώ αποπειράθηκε να την σκοτώσει με πνιγμό!

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έστειλε τη σύντροφό του στο νοσοκομείο, με τις λεπτομέρειες που βγήκαν στη δημοσιότητα από τον ξυλοδαρμό της να σοκάρουν!

Νοσοκομειακές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι η 26χρονη Γκόντρεζικ είχε υποστεί κάταγμα στον αυχενικό σπόνδυλο.

Οι Rockets εξέδωσαν ανακοίνωση τη Δευτέρα, αναφέροντας ότι συγκέντρωναν πληροφορίες και δεν είχαν περαιτέρω σχόλια για το θέμα.