O Μπιλ πονάει, ο Ντουράντ βγάζει απογοήτευση και οι Σανς μπαίνουν σε προβληματισμό...

Κέβιν Ντουράντ

O Μπιλ πονάει, ο Ντουράντ βγάζει απογοήτευση και οι Σανς μπαίνουν σε προβληματισμό...

Χρήστος Τσάλτας 10:02 - 26.12.2023

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για τους Φοίνιξ Σανς, με τον Κέβιν Ντουράντ να εξωτερικεύει την απογοήτευσή του, με βασική αιτία την αποκατάσταση του τραυματισμού του Μπράντλεϊ Μπιλ.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Φοίνιξ Σανς χτίστηκαν με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν. Ο Φρανκ Βόγκελ πήρε τη δουλειά, διαδεχόμενος τον Μόντι Ουίλιαμς, ενώ δίπλα στους Ντέβιν Μπούκερ και Κέβιν Ντουράντ προστέθηκε ένας ακόμα σταρ πρώτης γραμμής, ο Μπράντλεϊ Μπιλ.

Εξ αρχής το πρότζεκτ έμοιαζε πολύ φιλόδοξο, με τις απαιτήσεις να... τρυπάνε ταβάνι και τον στόχο να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οτιδήποτε άλλο θα έμοιαζε με μια μικρή καταστροφή στα ενδότερα της ομάδας. Μόνο που το ξεκίνημα της σεζόν δεν έρχεται να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν στην Αριζόνα.

Η ήττα από τους Ντάλας Μάβερικς, του Λούκα Ντόντσιτς, με 114-128, στο Footprint Center, ήρθε να ρίξει στο 14-15 τους Σανς, που σε αυτό το σημείο της σεζόν μοιάζουν ανήμποροι να γυρίσουν το φύλλο και να βελτιώσουν την εικόνα τους. Σε αυτό βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός πως πορεύονται χωρίς τον Μπιλ, που παραμένει στα πιτς.

Η κατάσταση με τον πρώην άσο των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς έχει φέρει έντονο προβληματισμό εντός των τειχών. Και μάλιστα ο Κέβιν Ντουράντ δεν έχει διστάσει να εκφράσει την απογοήτευσή του για το πώς εξελίσσεται η υπόθεση. Το καλοκαίρι άλλωστε τα πάντα χτίστηκαν γύρω από Μπούκερ, Ντουράντ και Μπιλ και το γεγονός πως ο τελευταίος δεν πατάει παρκέ, με εξαίρεση κάποια σποραδικά παιχνίδια, μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.

Την ίδια ώρα μάλιστα που και ο Έρικ Γκόρντον έχει εκφράσει παράπονα για τον ρόλο του, θέλοντας να έχει ακόμα μεγαλύτερη συνεισφορά στην επίθεση των Σανς. Όλα αυτά έρχονται σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη, που οι «Ήλοι» δέχονται την μια ήττα πίσω από την άλλη, ενώ και αγωνιστικά δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Κάτι που όπως είναι φυσικό θα κάνει πιο έντονο τον προβληματισμό, καθώς προχωράμε στη σεζόν.