Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε φανέλα με τους Statrting 5 του NBA που ήταν πρώην της αδερφής της

Κιμ Καρντάσιαν

i

Ss

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε φανέλα με τους Statrting 5 του NBA που ήταν πρώην της αδερφής της

Sportal newsroom 21:13 - 06.06.2023

Το επικό τρολάρισμα της Κιμ Καρντάσιαν, στην αδερφή της, Κένταλ με τους πέντε πρώην της που αγωνίζονται στο ΝΒΑ.

Οι αδερφές Καρντάσιαν μάλλον βαριούνται υπερβολικά και η Κιμ αποφάσισε να... τσιτώσει λίγο την αδερφή της, χρησιμοποιώντας την... αδυναμία της στους ΝΒΑers.

Γκρίφιν: «Μίλησα με τον Γιάννη και θέλει κι άλλο πρωτάθλημα με τους Μπακς» (vid)
NBA

20:33 - 06.06.2023

Γκρίφιν: «Μίλησα με τον Γιάννη και θέλει κι άλλο πρωτάθλημα με τους Μπακς» (vid)

Ο νέος κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν, έδωσε συνέντευξη Τύπου κατά την οποία αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του είπε ότι θέλει και άλλο πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι.

Η Κένταλ Τζένερ, αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, είναι γνωστό ότι έχει μια προτίμηση στους αθλητές του ΝΒΑ. Η ίδια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια... πεντάδα από πρώην, γεγονός που εξίταρε τη φαντασία της διασημότερης των αδελφών, Κιμ.

Εκτός από τους Γκρίφιν, Κλάρκσον και Μπούκερ, ο Κάιλ Κούζμα και ο Μπεν Σίμονς συμπληρώνουν την αρχική πεντάδα των αθλητών που ήταν με την Κένταλ Τζένερ. Η Κιμ εθεάθη να φορά ένα μπλουζάκι σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον κοινό της λογαριασμό στο TikTok με την κόρη της Νορθ.

Ο Μπούκερ είναι ο πιο πρόσφατος πρώην φίλος από την αρχική πεντάδα, αυτός που είχε πιθανώς τη μεγαλύτερη σχέση με την αδερφή της Κιμ. Αν και η Τζένερ έχει δείξει προφανές ενδιαφέρον για τα ταλέντα του ΝΒΑ, φαίνεται ότι πλέον ένιωσε έλξη προς τους καλλιτέχνες.

Η ίδια βγαίνει αυτή τη στιγμή με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Bad Bunny και μάλιστα εθεάθη σε έναν αγώνα πλέι οφ των Λος Άντζελες Λέικερς με τον ράπερ τον Μάιο. Οι δυο τους έγιναν πρωτοσέλιδο για την εμφάνισή τους και μια viral εικόνα του Bad Bunny να μιλάει στο αυτί της που γρήγορα έγινε μιμίδιο.

Ας ελπίσουμε ότι η Τζένερ θα πάρει το τρολάρισμα από την Κιμ με δόση χιούμορ, διαφορετικά μπορεί να γίνει άσχημη η ιστορία. Δεν υπάρχει έλλειψη υλικού για να κοροϊδέψεις το ιστορικό γνωριμιών της Καρντάσιαν, οπότε η Κένταλ θα μπορούσε εύκολα να πάρει το αίμα της πίσω αν το ήθελε.