Σοκ με Κλάιμπερν στην Εφές πριν από τον Παναθηναϊκό!

Ουίλ Κλάιμπερν

i

©Intime

Σοκ με Κλάιμπερν στην Εφές πριν από τον Παναθηναϊκό!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:05 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 02.12.2023

Ο Κλάιμπερν προστίθεται στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Έφες, με τον σταρ της τουρκικής ομάδας να μένει εκτός για τις επόμενες 2 εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό (5/12).

Ακόμα ένας τραυματισμός χτύπησε την Εφές, με τον Κλάιμπερν να είναι ο νέος που τέθηκε νοκ άουτ.

Ο 33χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον του Ερυθρού Αστέρα και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ο Ελάιτζα Μπράιαντ (πελματιαία περιτονία), ο Τιμπόρ Πλάις, ο Ντέρεκ Ουίλις (χειρουργική επέμβαση στο δεξί χέρι) και ο Άντε Ζίζιτς (γάμπα) ήταν ήδη εκτός για την ομάδα του Ερντέμ Τσαν, ενώ στα πιτς θα μείνει και ο Ντόγκους Οζντεμίρογλου (γόνατο) μέχρι το τέλος της σεζόν 2023-24. Έτσι, ο Κλάιμπερν γίνεται ο 5ος τραυματίας της Έφες την φετινή σεζόν, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Πόλης.

Η Έφες έχει ήδη βγει στην αγορά για να καλύψει τα κενά της. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του πάουερ φόργουορντ, Μάικ Ντάουμ και αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την απόκτηση και του σέντερ, Ντάνιελ Οτούρου. Ωστόσο, η ενίσχυση της περιφέρειας φαίνεται επίσης πιθανή επιλογή για το σύνολο του Ερντέμ Τσαν.