«Κλείδωσε» το deal Λιμνιάτη-Λαυρίου για τη νέα σεζόν

Γιώργος Λιμνιάτης

i

@ Intime

«Κλείδωσε» το deal Λιμνιάτη-Λαυρίου για τη νέα σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 22:28 - 02.05.2023

Ο Γιώργος Λιμνιάτης θα καθοδηγήσει το Λαύριο την ερχόμενη σεζόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία για τη νέα σεζόν. Τα επίπεδα του μπάτζετ και οι στόχοι για τη νέα σεζόν.

Στους ρυθμούς της νέας σεζόν κινείται το Λαύριο, που αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην Basket League και προς το τέλος της σεζόν να παίξει πολύ καλό και άκρως παραγωγικό μπάσκετ. Η ομάδα της Λαυρεωτικής συνεχίζει με ένα διαφορετικό μοτίβο, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες και σε αυτή την πεπατημένη θα βασίσει και την ερχόμενη σεζόν.

Το μπάτζετ αναμένεται να παραμείνει στα ίδια επίπεδα, με τη λογική να είναι ίδια όσον αφορά την επιλογή παικτών. Εν αρχή ωστόσο ήν ο προπονητής και στη θέση αυτή τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως η συμφωνία με τον Γιώργο Λιμνιάτη έχει... κλειδώσει για τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές εξ αρχής άλλωστε ήταν απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους, κάτι που έπαιξε ρόλο ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις πιο γρήγορα.

Λαύριο: Προς παραμονή ο Λιμνιάτης και προς την έξοδο ο Νικολαΐδης
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:35 - 06.04.2023

Λαύριο: Προς παραμονή ο Λιμνιάτης και προς την έξοδο ο Νικολαΐδης

Ο Γιώργος Λιμνιάτης όλα δείχνουνε πως θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Λαυρίου και για την επόμενη χρονιά σε αντίθεση με τον Σωτήρη Νικολαΐδη που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Τις επόεμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει ραντεβού των δύο πλευρών στο οποίο αναμένεται να επικυρωθεί το deal, με τον Έλληνα προπονητή να συνεχίζει τη δουλειά που ξεκίνησε στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η παραμονή των Θοδωρή Ζάρα, Πέτρου Γερομιχαλού και Ιωσήφ Κολοβέρου, αλλά και αυτή του Τζάστιν Γκρέι.

Όσον αφορά τον Αμερικανό φόργουορντ, οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα έχει γίνει κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα ο Γκρέι έχει μιλήσει και με τον Λιμνιάτη, με τον Έλληνα προπονητή να υπολογίζει τον Αμερικανό για το πλάνο της νέας σεζόν σε πολύ βασικό ρόλο. Κάτι που ικανοποίησε τον παίκτη.

Tags: