«Καθάρισε» ο Τζορτζ για τους Κλίπερς

Πολ Τζορτζ - Λος Άντζελες Κλίπερς

i

Photo by Harry How/Getty Images

«Καθάρισε» ο Τζορτζ για τους Κλίπερς

Νίκος Καλαμπάκας 01:26 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:26 - 08.04.2024

Νίκη σε αγώνα που έσπασε καρδιές για τους Κλίπερς, που επικράτησαν στο Λος Άντζελες των Καβαλίερς με 120-118. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πολ Τζορτζ

Ο Κόφεϊ με ένα μεγάλο τρίποντο έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στους Κλίπερς, ο Άλεν με καλάθι και φάουλ ισοφάρισε και κάπως έτσι οι Καβαλίερς έβλεπαν το ρολόι να γράφει 31'' πριν τη λήξη του και την ομάδα του Λος Άντζελες να έχει την κατοχή της μπάλας. Ο Πολ Τζορτζ σούταρε στην εκπνοή της επίθεσης, έδωσε προβάδισμα δύο πόντων στους γηπεδούχους και στη συνέχεια έκανε και μια τάπα για να σταματήσει τους αντιπάλους του, γράφοντας τον επίλογο του 120-118, που ήταν και το τελικό σκορ.

Για να φτάσουμε όμως ως εκεί, χρειάστηκε οι Κλίπερς να επιστρέψουν από διαφορά 21 πόντων. Στο ημίχρονο το Κλίβελαντ είχε προβάδισμα με 80-59 και έδειχνε πιο σίγουρο για τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και πραγματοποιώντας δύο εξαιρετικά δωδεκάλεπτα, επέστρεψαν στον αγώνα και τελικά τον έκαναν δικό τους με το καλάθι του Πολ Τζορτζ. Ο ίδιος ήταν σε φοβερό βράδυ, αφού σημείωσε 39 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ, προκειμένου να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο Ουέστμπρουκ συμπλήρωσε 22 πόντους για τη νίκη των Κλίπερς που βρίσκονται στην 4η θέση της κατάταξης της Δύσης με ρεκόρ 49-28.

Για τους Καβαλίερς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γκάρλαντ που σημείωσε 28 πόντους ενώ οι Στρους και Μόμπλι συμπλήρωσαν από 20 και 18 πέτυχε ο Λεβέρτ.

Το Κλίβελαντ είναι 3ο στην κατάταξη της Ανατολής με ρεκόρ 46-32.