Αμφίβολος ο Περάντες, δύσκολα ο Κολοβέρος για τον Κολοσσό κόντρα στον Προμηθέα

Λόντον Περάντες

Αμφίβολος ο Περάντες, δύσκολα ο Κολοβέρος για τον Κολοσσό κόντρα στον Προμηθέα

Χρήστος Τσάλτας 18:04 - 06.12.2023

Ο Κολοσσός Ρόδου στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα (09/12, 16:00), με τον Λόντον Περάντες να είναι αμφίβολος, την ώρα που οι πιθανότητες να αγωνιστέι ο Ιωσήφ Κολοβέρος είναι λίγες.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Κολοσσός Ρόδου έκανε μεγάλη προσπάθεια για τρία δεκάλεπτο και... κάτι, όμως στο φινάλε γνώρισε την ήττα, καθώς δεν μπόρεσε να μείνει στο ίδιο τέμπο μέχρι το τέλος του 40λεπτου. Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα έκανε προσπάθεια, όμως την ίδια στιγμή είχε και ατυχίες να διαχειριστεί.

Λόντον Περάντες και Ιωσήφ Κολοβέρος τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση αυτή και εξ αρχής υπήρχε αγωνία για την κατάστασή τους. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Περάντες ήταν θετικά, με τον έμπειρο γκαρντ όμως να πηγαίνει μέρα με τη μέρα. Την Τετάρτη δεν μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα της Πέμπτης, για να ενισχύσει την ομάδα του απέναντι στους Πατρινούς.

Την ίδια ώρα ο Ιωσήφ Κολοβέρος ταλαιπωρείται από τραυματισμό τον οποίο αποκόμισε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και οι πιθανότητες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου είναι λίγες, με τον Σεγκούρα και τους συνεργάτες του να μην θέλουν να επιβαρύνουν παραπάνω την κατάστασή του.