Σεγκούρα: «Είχαμε τις μισές βολές από τον ΠΑΟΚ»!
i

©InTime

Σεγκούρα: «Είχαμε τις μισές βολές από τον ΠΑΟΚ»!

Sportal newsroom 23:59 - 04.12.2023

Ο προπονητής του Κολοσσού Κούρο Σεγκούρα έκανε παράπονα για την αντιμετώπιση από τους διαιτητές στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Παράπονα για τη διαιτησία έκανε ο προπονητής του Κολοσσού Κούρο Σεγκούρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Αρενα, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και στους παίκτες μου για τη μάχη. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια. Τρέξαμε το παιχνίδι, προηγούμασταν για 33 περίπου λεπτά» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της ομάδας της Ρόδου.

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τις απουσίες μας, είχαμε καλή νοοτροπία και ενέργεια. Στο τέλος, όταν ανέβηκε ο ΠΑΟΚ και εμείς μείναμε από ενέργεια, κάναμε κάποια χαζά λάθη και πήραν μια δίκαιη νίκη στο τέλος. Είχαμε τις μισές βολές από τον ΠΑΟΚ (σ.σ.21/26 - 9/14). Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο αντίπαλός μας σούταρε διπλάσιες βολές. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό».

Για τον Περάντες και τον τραυματισμό του, εξήγησε: «Δεν έχουμε πληροφορίες ακόμα, θα δούμε αύριο την κατάστασή του. Κάθε παίκτης είναι πολύ σημαντικός, είναι δύσκολη στιγμή».