Ντεκ: «Ο Ολυμπιακός θα μας το κάνει δύσκολο μαζί με τον κόσμο του»

Γκάμπριελ Ντεκ

Ντεκ: «Ο Ολυμπιακός θα μας το κάνει δύσκολο μαζί με τον κόσμο του»

Ο Γκάμπριελ Ντεκ μίλησε για την αναμέτρηση της Ρεάλ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (5/12, 21:15).

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπροστά της δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, καθώς την Τρίτη (5/12) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και την Πέμπτη (7/12) τον Παναθηναϊκό, σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ (11,2π., 3,8ρ., 1,1ασ., 0,6κλ., 0,6λ. σε 22:01), σχολίασε τα παιχνίδια που ακολουθούν, με τον Αργεντίνο σταρ να επικεντρώνεται στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκάμπριελ Ντεκ:

«Έχουμε μπροστά δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά ευελπιστούμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε όπως μέχρι τώρα και να κάνουμε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις. Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα το κάνει δύσκολο με την υποστήριξη του κόσμου του, αλλά έχουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να παίξουμε με το δικό μας ρυθμό. Γνωρίζουμε πως όταν παίζεις εκτός έδρας πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω.

Χωρίς τον Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
EUROLEAGUE

12:52 - 04.12.2023

Χωρίς τον Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Χωρίς τον Φιλίπ Πετρούσεφ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον εντός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (5/12, 21:15), όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day που πραγματοποιήθηκε την παραμονή της σπουδαίας αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Πρέπει να είμαστε πνευματικά προετοιμασμένοι σε κάθε παιχνίδι και με αυτή τη νοοτροπία θα βγούμε να παίξουμε. Κάθε παίκτης μπορεί να είναι starter κι ηγέτης σε οποιοδήποτε παιχνίδι και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας. Όποιος πατά στο παρκέ πρέπει να τα δώσει όλα».