«Ο Ντουράντ θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη»

Κέβιν Ντουράντ

i

© Intime

«Ο Ντουράντ θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη»

Ο Κέβιν Ντουράντ φαίνεται πως σκέφτεται να κλείσει την τεράστια καριέρα του αγωνιζόμενος σε ομάδα της Ευρώπης, όπως αναφέρει πρώην συμπαίκτης του!

Η επίσκεψη του Κέβιντ Ντουράντ στο Μονακό και το ΣΕΦ φαίνεται πως μπορεί να μας κάνει να δούμε στην Ευρώπη έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ!

Όπως αποκάλυψε ο πρώην συμπαίκτης του Κέβιντ Ντουράντ στους Μπρούκλιν Νετς και νυν παίκτης της Ζάλγκιρις Κάουνας, Έντμοντ Σάμνερ, ο σταρ των Σανς θέλει να κλείσει την τεράστια καριέρα του στην Ευρώπη, με τον ίδιο μάλιστα να το λέει συχνά στους συμπαίκτες του.

«Μπορεί και να το κάνει. Μου αρέσει ο KD, υπήρξε σπουδαίος συμπαίκτης και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ελπίζω να τον δούμε στην Ευρώπη. Πάντα το έλεγε ότι όταν τελειώσει με το NBA, θέλει να έρθει στην Ευρώπη για να παίξει εδώ. Για να δούμε αν θα το κάνει, για να δούμε τι θα συμβεί. Το πιστεύω ότι θα το κάνει, αγαπάει το μπάσκετ, μόνο για το μπάσκετ ενδιαφέρεται» ήταν τα λόγια του Σάμνερ στο BasketNews.

Ο Ντουράντ, ο οποίος στα 35 του χρόνια έχει 31 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ ανά 36.6 λεπτά σε 18 αγώνες της σεζόν στο NBA, έχει εκφράσει τη συμπάθειά του για το διεθνές μπάσκετ, αλλά και ειδικά για το ευρωπαϊκό καθώς έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Μονακό.

Nτουράντ: «Είστε τρελοί αν πιστεύετε ότι η Euroleague είναι πιο απαιτητική από το ΝΒΑ»
NBA

10:05 - 24.09.2023

Nτουράντ: «Είστε τρελοί αν πιστεύετε ότι η Euroleague είναι πιο απαιτητική από το ΝΒΑ»

Όταν ο Κέβιν Ντουράντ είδε πως πολλαπλασιάζονται οι απόψεις που θεωρούν πως στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολο να σκοράρεις απ' ότι στο ΝΒΑ, έγινε... έξαλλος. Κι αφού έβρισε έναν χρήστη που θεωρεί πως ο Τζοέλ Εμπίντ δεν μπορεί να βάλει 30 πόντους στην Euroleague κατέληξε πως «είστε ολοι τρελοί»!

Το 2022 θυμίζουμε πως ταξίδεψε στο Μόντε Κάρλο αλλά και στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει αγώνες της Μονακό με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της EuroLeague.

08:53 - 25.10.2023

Τα δύο φοβερά καλάθια του Κέβιν Ντουράντ κόντρα στους Ουόριορς

Ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε triple double στη νίκη των Φοίνιξ Σανς κόντρα στους Ουόριορς στην πρεμιέρα του NBA.