Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο Παλατάκι τον Κολοσσό στον αγώνα που ολοκληρώνει την 9η αγωνιστική
i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο Παλατάκι τον Κολοσσό στον αγώνα που ολοκληρώνει την 9η αγωνιστική

Γιώργος Γαβριλάκης 08:40 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:43 - 04.12.2023

Στη Θεσσαλονίκη πέφτει η αυλαία της ένατης πράξης στην Stoiximan Basket League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Κολοσσό και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα για να ενταχθούν στην οκτάδα της κατάταξης.

Με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Πυλαία κόντρα στον Κολοσσό ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Οι Θεσσαλονικείς το βράδυ της Δευτέρας (4/12, 21:15, ΕΡΤ3) θα φιλοξενήσουν την ομάδα της Ρόδου σε ένα παιχνίδι δύο αντιμάχων που φέτος στοχεύουν το λιγότερο στην είσοδό τους στην οκτάδα και προς το παρόν βρίσκονται με ένα πόδι μέσα και ένα έξω από αυτήν! 

Ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις νίκες σε οκτώ παιχνίδια και μία λιγότερη έχει ο Κολοσσός. Βρίσκονται μεταξύ έβδομης και ένατης θέσης, άρα στην μεταξύ τους αναμέτρηση ο ένας θα κάνει βήμα προς τα εμπρός και ο άλλος θα οπιστοχωρήσει στην πορεία του, που βέβαια έχει μέλλον μπροστά της. 

Για τους γηπεδούχους, ο αρχηγός Βαγγέλης Μαργαρίτης τίθεται στη διάθεση του κόουτς Φώτη Τακιανού, αν και τις προηγούμενες μέρες δεν ακολούθησε το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε -αλλά εν τέλει ξεπεράστηκε.  

Στο πρόγραμμα των αγώνων που προηγήθηκε (το Σάββατο και την Κυριακή) ο Ολυμπιακός νίκησε το Λαύριο, ο Παναθηναϊκός την Καρδίτσα και ο Προμηθέας πήρε τους δύο βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ. Το Άρης από την άλλη πήρε με δυσκολία το «διπλό» στο Μαρούσι, ενώ το Περιστέρι διέλυσε τον Απόλλωνα Πατρών. 

Η ΑΕΚ απάντησε στον Προμηθέα: «Από 'κει που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:33 - 03.12.2023

Η ΑΕΚ απάντησε στον Προμηθέα: «Από 'κει που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση, μέσω ανακοίνωσης, τονίζοντας πως αξιολογεί όλα τα δεδομένα με αφορμή όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, ενώ δεν αφήνει αναπάντητη την ανακοίνωση των Πατρινών κατά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, με αφορμή τα σχόλιά του για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Λαύριο - Ολυμπιακός: 54-96
Παναθηναϊκός - Καρδίτσα: 77-53
Προμηθέας - ΑΕΚ: 100-95
Μαρούσι - Άρης: 84-89
Περιστέρι - Απόλλων Πατρών: 90-57