Ο Γκάουντλοκ έδειξε με το «καλημέρα» έτοιμος να κάνει τη διαφορά στον Κολοσσό (vid)

Άντριου Γκάουντλοκ

Ο Γκάουντλοκ έδειξε με το «καλημέρα» έτοιμος να κάνει τη διαφορά στον Κολοσσό (vid)

Χρήστος Τσάλτας 23:28 - 04.11.2023

Ο Άρης πέρασε από τη Ρόδο, επικρατώντας του Κολοσσού, σε ένα παιχνίδι που ο Άντριου Γκάουντλοκ έδειξε ικανός να κάνει τη διαφορά για τους «θαλασσί» στη συνέχεια της σεζόν.

Το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Basket League, ανάμεσα σε Κολοσσό Ρόδου και Άρη είχε ξεχωριστή σημασία για έναν λόγο, για την ομάδα του Κούρο Σεγκούρα. Διότι για πρώτη φορά φόρεσε τη φανέλα των «θαλασσί» ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ που πάτησαν πόδι στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Ο Άντριου Γκάουντλοκ έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, παίρνοντας από την πρώτη στιγμή τη μπαγκέτα του ηγέτη, στο πλάνο του προπονητή του.

Στα 34 του χρόνια και παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται στο prime της καριέρας του, ο «Mini Mamba» παραμένει ένας από τους πιο αξιόπιστους σκόρερ στην Ευρώπη, έχοντας χίλιους και... πλέον τρόπους για να βάλουν τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι. Κάτι που έδειξε από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκε με την φανέλα του Κολοσσού.

Ο Άρης ήταν η ομάδα που κατάφερε να φτάσει στη νίκη, στο κλειστό της Καλλιθέας, με 88-78, ωστόσο ο Γκάουντλοκ έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του, δείχνοντας ικανός όχι απλώς να ηγηθεί επιθετικά της ομάδας του, αλλά και να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Το κοντέρ έγραψε 22 πόντους με 8/12 σουτ, αλλά και 2 ασίστ για να... συμπληρώσουν την στατιστική του, με τον έμπειρου γκαρντ από την Τζόρτζια να ξεχωρίζει, στην πρώτη παρουσία του στα ελληνικά παρκέ.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για την ομάδα του, στο παιχνίδι της αγωνιστικής, όμως στις πρώτες στιγμές του στη χώρα μας ξεδίπλωσε την γκάμα των κινήσεών του στο επιθετικό κομμάτι, αποδεικνύοντας πως η τέχνη δεν ξεχνιέται, σε όποια κατάσταση κι αν είναι.