Μια ομάδα μόνος του: Ο Κόμπι Ουάιτ πήρε στις πλάτες του τους Μπουλς στο πιο κρίσιμο σημείο (vid)

Κόμπι Ουάιτ

i

@Photo by Melissa Tamez/Icon Sportswire via Getty Images

Μια ομάδα μόνος του: Ο Κόμπι Ουάιτ πήρε στις πλάτες του τους Μπουλς στο πιο κρίσιμο σημείο (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:41 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 18.04.2024

Στην πιο σημαντική βραδιά της σεζόν ο Κόμπι Ουάιτ έκανε τεράστιο step up και με μια μεγαλειώδη εμφάνιση έστειλε για... διακοπές τους Ατλάντα Χοκς από τα μέσα Απριλίου.

Ήταν η πιο μεγάλη βραδιά. Τόσο της σεζόν, όσο και της καριέρας του στο ΝΒΑ, ως ώρας. Ο Κόμπι Ουάιτ όχι απλώς δεν φοβήθηκε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αλλά το επεδίωξε, θέλοντας να ηγηθεί των Σικάγο Μπουλς στο απόλυτο do or die παιχνίδι της σεζόν.

Η αναμέτρηση με τους Χοκς και το match up με τον Τρε Γιανγκ ήταν μια πρώτης τάξεως πρόκληση για τον χαρισματικό γκαρντ, που φέτος διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Η οποία δεν θα τελειώσει εδώ, αλλά έχει πάρει παράταση για -τουλάχιστον- ένα ακόμα παιχνίδι. Αν όμως η ομάδα του δεν κατάφερνε να κερδίσει στο United Center τα «γεράκια», τότε η σεζόν θα τελείωνε εδώ. Κάτι που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση ο Ουάιτ.

Στο δρόμο των Νικς οι Σίξερς, για την οκτάδα Χιτ και Μπουλς
NBA

10:11 - 18.04.2024

Στο δρόμο των Νικς οι Σίξερς, για την οκτάδα Χιτ και Μπουλς

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς έκαναν το... καθήκον τους και επικράτησαν των Μαϊάμι Χιτ, εντός έδρας με 105-104 και θα αντιμετωπίσουν τους Νιου Γιορκ Νικς στον πρώτο γύρο των playoffs, την ώρα που οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν των Ατλάντα Χοκς (131-116) και θα βρουν στο δρόμο τους την ομάδα της Φλόριντα με φόντο την 8η θέση.

Αυτό το έδειξε και στο παρκέ. Την πιο κρίσιμη ώρα και με τον Ζακ ΛαΒίν να παρακολουθεί από την άκρη του παρκέ με πολιτικά, ο εκρηκτικός άσος πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έκανε την καλύτερη εμφάνιση της ημέρας. Όχι μόνο όσον αφορά τους αριθμούς, αλλά και σχετικά με το impact που είχε στο παρκέ και στις δύο πλευρές.

Το κοντέρ έγραψε 42 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, αλλά και 15/21 σουτ, στην πιο μεγάλη βραδιά της καριέρας του. Η οποία συνδυάστηκε και με μια σπουδαία νίκη για την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν, με το 131-116 να κρατάει ζωντανή τη σεζόν για τους «ταύρους». Εμφανίσεις σαν αυτή της Τετάρτης, πάντως, μπορούν να πάνε ακόμα πιο μακριά τους Μπουλς, που έχουν αφήσει πίσω τα σκαμπανεβάσματα και δείχνουν πως έχουν τον τρόπο να είναι πρωταγωνιστές τη φετινή σεζόν.

Δείτε τη σπουδαία εμφάνιση του Κόμπι Ουάιτ, που οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Σικάγο Μπουλς στη νίκη κόντρα στην ομάδα της Ατλάντα.