Η τρομερή... γκάφα των Μπουλς: Προσπάθησαν να καρφώσουν δύο παίκτες μαζί και κανείς δεν τα κατάφερε (vid)

Η τρομερή... γκάφα των Μπουλς: Προσπάθησαν να καρφώσουν δύο παίκτες μαζί και κανείς δεν τα κατάφερε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:07 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 10.04.2024

O Τόρεϊ Κρεγκ έφυγε στον αιφνιδιασμό ανενόχλητος και ήταν έτοιμος να καρφώσει, όταν ο συμπαίκτη του στους Μπουλς, Αντρέ Ντράμοντ δεν κατάλαβε καλά, πίστεψε ότι η μπάλα προοριζόταν για εκείνον και τελικά οι δυο τους δημιούργησαν μία... γκάφα και όχι ένα highlight.

Ήθελαν να ξεκινήσουν ιδανικά την περίοδο και να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τους αγαπημένους τους Σικάγο Μπουλς.

Στην πρώτη φάση του δεύτερου δωδεκαλέπτου κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς, ο Αντρέ Ντάμοντ πολύ έξυπνα άπλωσε το χέρι του και ουσιαστικά έκλεψε τη μπάλα από τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Εκείνη κατέληξε στα χέρια του Τόρεϊ Κρεγκ, ο οποίος έφυγε ταχύτατα στον αιφνιδιασμό και αποφάσισε να ολοκληρώσει τη φάση με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα.

Τρομερό: Οι Σέλτικς κόντρα στους Μπακς δεν εκτέλεσαν ούτε μία βολή - Ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ!
NBA

08:47 - 10.04.2024

Τρομερό: Οι Σέλτικς κόντρα στους Μπακς δεν εκτέλεσαν ούτε μία βολή - Ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ!

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Σέλτικς με 104-91 και μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (πριν τραυματιστεί και εγκαταλείψει) εκτέλεσε βολές. Δύο στο σύνολο, ενώ οι Σέλτικς δεν εκτέλεσαν καμία και έγραψαν μία... παράξενη ιστορία στις σελίδες του ΝΒΑ. Συνολικά ήταν το ματς με τις λιγότερες ελεύθερες βολές μετά το 1983!

Δεν είδε όμως, ότι ο Ντράμοντ τον ακολούθησε και όταν ο θηριώδης σέντερ είδε τον Κρεγκ να πετάει τη μπάλα στο ταμπλό, θεώρησε πως το έκανε για να την πάρει αυτός που ερχόταν σαν trailer και να την καρφώσει δυναμικά στο καλάθι των Νεοϋορκέζων. Τελικά ο Κρεγκ, έκανε την πάσα στον... εαυτό του κι όταν την ξαναέπιασε στον αέρα, το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο συμπαίκτη του. Τελικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους και η φάση από highlight μέσα σε δύο δευτερόλεπτα έγινε... γκάφα άνευ προηγουμένου.

Το κακό βέβαια για τους Σικάγο Μπουλς ήταν πως στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ντράμοντ στην προσπάθειά του να πάρει το αμυντικό ριμπάουντ τραυματίστηκε. Γύρισε τον αστράγαλό του και αποχώρησε με πόνους.

Τελικά, οι Νικς επικράτηαν με 128-117, χάρη στην τρομερή εμφάνιση του Tζέιλεν Μπράνσον, ο οποίος σταμάτησε στους 45 πόντους.