Τρομερό: Οι Σέλτικς κόντρα στους Μπακς δεν εκτέλεσαν ούτε μία βολή - Ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ!
i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Τρομερό: Οι Σέλτικς κόντρα στους Μπακς δεν εκτέλεσαν ούτε μία βολή - Ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ!

Γιώργος Γαβριλάκης 08:47 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:12 - 17.05.2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Σέλτικς με 104-91 και μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (πριν τραυματιστεί και εγκαταλείψει) εκτέλεσε βολές. Δύο στο σύνολο, ενώ οι Σέλτικς δεν εκτέλεσαν καμία και έγραψαν μία... παράξενη ιστορία στις σελίδες του ΝΒΑ. Συνολικά ήταν το ματς με τις λιγότερες ελεύθερες βολές μετά το 1983!

Το θετικό ήταν πως οι Μπακς νίκησαν τους Σέλτικς, το αρνητικό ήταν πως ο Γιάννη Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, το εντυπωσιακό πάντως στοιχείο του αγώνα ήταν... άλλο.

Το Μιλγουόκι στην έδρα του έβαλε 104 πόντους και πρώτος σκόρερ ήταν ο Πάτρικ Μπέβερλι με 20 πόντους. Μόνο που ο μοναδικός παίκτης των Ελαφιών που κέρδισε φάουλ και αυτό τον οδήγησε στην γραμμή των ελευθέρων βολών ήταν ο Greek Freak. Είχε μία εύστοχη και μία άστοχη στην πρώτη περίοδο και αυτές ήταν οι μόνες που εκτελέστηκαν. Όχι μόνο από τους Μπακς, αλλά... γενικά!

Η στιγμή που ο Γιάννης τραυματίστηκε μόνος του - Αγωνία στο Μιλγουόκι για τα αποτελέσματα: Γάμπα ή αχίλλειος; (vid)
NBA

08:00 - 10.04.2024

Η στιγμή που ο Γιάννης τραυματίστηκε μόνος του - Αγωνία στο Μιλγουόκι για τα αποτελέσματα: Γάμπα ή αχίλλειος; (vid)

Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να έρθει σε επαφή με αντίπαλο ή συμπαίκτη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπακς κόντρα στους Σέλτικς. Κρατούσε το πόδι του στο ύψος της γάμπας και αποχώρησε κουτσαίνοντας...

Κανένα άλλο Ελάφι δεν είχε την ευκαιρία έστω να σουτάρει μία από την γραμμή της... φιλανθρωπίας που έμοιαζε τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/4) περισσότερο με γραμμή... αλλεργίας.

Δεν μπορούν όμως, οι Μπακς να έχουν παράπονο από τους διαιτητές. Και δεν έχουν! Διότι, τι να πουν και οι Μπόστον Σέλτικς που κανένας από τους 10 παίκτες που αγωνίστηκαν δεν σούταρε βολή. Ούτε μία, έστω για δείγμα. Και κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ΝΒΑ.

Συνολικά οι δύο ελεύθερες βολές σε έναν αγώνα είναι οι λιγότερες που έχουν εκτελεστεί τα τελευταία 41 χρόνια σε ένα πρωτάθλημα που ειδικά στις μέρες μας, οι σούπερ σταρς και οι πρώτοι σκόρερ πηγαίνουν τουλάχιστον πέντε φορές στη γραμμή για ένα ζευγάρι βολών σε κάθε ματς.

Tags: