Ο τελειομανής Σλούκας: Ακύρωσε δείπνο με τον Βέσελι και έμεινε μέχρι τα ξημερώματα στο ΟΑΚΑ

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Ο τελειομανής Σλούκας: Ακύρωσε δείπνο με τον Βέσελι και έμεινε μέχρι τα ξημερώματα στο ΟΑΚΑ

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:07 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 23.03.2024

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR αμέσως μετά τη μεγάλη εμφάνιση επί της Μπαρτσελόνα ακύρωσε το δείπνο με τον Γιαν Βέσελι παραμένοντας μέχρι τις 2 τα ξημερώματα στο ΟΑΚΑ

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε μια από τις καλύτερες παραστάσεις της καριέρας του στη νίκη (89-81) του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα κερδίζοντας δικαιωματικά τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μάλιστα, λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο με τον ίδιο να κάνει μια υπόκλιση και να ευχαριστεί το κοινό.

Ο Κώστας Σλούκας πριν ακόμη διεξαχθεί το παιχνίδι στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων είχε προγραμματίσει να δειπνήσει με τον καλό του φίλο Γιαν Βέσελι και τη σύζυγο του που ήρθε στη χώρα μας.

23:55 - 22.03.2024

Το βίντεο που δεν χάνεται: Το σόου του Σλούκα σε 61 δευτερόλεπτα!

Απολαυστικός, καθοριστικός, απλά... ηγετικός! Ο Κώστας Σλούκας σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, οδηγώντας το «τριφύλλι» σε σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελονα στο ΟΑΚΑ με 89-81.

Ωστόσο, το δείπνο ακυρώθηκε και θα πραγματοποιηθεί με την πρώτη ευκαιρία, καθώς οι δυο παίκτες συνδέονται με φιλία ετών, από τη συνύπαρξη τους στη Φενέρμπαχτσε.

Ο «κάπτεν» του Παναθηναϊκού AKTOR αντάλλαξε τη φανέλα του με τον σέντερ των «μπλαουγκράνα» και στη συνέχεια παρέμεινε στο ΟΑΚΑ μέχρι τις 2 τα ξημερώματα κάνοντας παγοθεραπεία και αποκατάσταση.

Η κούραση και η καταπόνηση από την υπερπροσπάθεια απέναντι στην πολύ δυνατή Μπαρτσελόνα δεν έβγαλε από το πρόγραμμα του τον έμπειρο γκαρντ που ήταν εξουθενωμένος και ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα του, ώστε να είναι έτοιμος και πάλι για το επόμενο παιχνίδι.

Αυτή είναι και η εξήγηση άλλωστε για την σπουδαία καριέρα του Κώστα Σλούκα, ο οποίος είναι απόλυτος επαγγελματίας και τελειομανής χωρίς να αφήνει τίποτε στην τύχη δουλεύοντας και στην τελευταία λεπτομέρεια.

«Κομμένο» στα δύο το βραβείο του ΜVP της αγωνιστικής - Το μοιράζονται Μάριο Χεζόνια και Ελάιζα Μπράιαντ (vid)
EUROLEAGUE

14:52 - 23.03.2024

«Κομμένο» στα δύο το βραβείο του ΜVP της αγωνιστικής - Το μοιράζονται Μάριο Χεζόνια και Ελάιζα Μπράιαντ (vid)

Ο Μάριο Χεζόνια της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ελάιζα Μπράιαντ της Αναντολού Εφές συγκέντρωσαν και οι δύο από 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκαν ως οι πολυτιμότεροι παίκτες της 31ης αγωνιστικής στην Euroleague.

Όταν αποχώρησε από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ήταν πλέον 2 τα ξημερώματα και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του έχοντας γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο σε μια από τις καλύτερες βραδιές της καριέρας του.