Η στιγμή που ο Πρίντεζης «βάφτισε» τον Φαλ... κροκόδειλο (vid)

Πρίντεζης - Φαλ

Η στιγμή που ο Πρίντεζης «βάφτισε» τον Φαλ... κροκόδειλο (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:35 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 23.03.2024

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε στην κάμερα του Sportal για το παρατσούκλι του, το «κροκόδειλος», το οποίο του είχε βγάλει ο Γιώργος Πρίντεζης και εμείς σας θυμίζουμε το βίντεο με την στιγμή που ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού «βάφτισε» τον Γάλλο.

Ο Μουστάφα Φαλ έχει εξελιχθεί σε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος γίγαντας, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στον Πειραιά, έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς και έναν από τους αγαπημένους συμπαικτών και εξέδρας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε να τον κρατήσει για ακόμη περισσότερα χρόνια στην ομάδα, όπως και έγινε τελικά. Μάλιστα ο Μουστάφα Φαλ δέχθηκε και μια γερή αύξηση στον μισθό του, καθώς μέχρι το 2027 θα λάβει περίπου 5 εκατομμύρια.

Πάμε όμως στο τώρα και το ιδιαίτερο της υπόθεσης του Μουστάφα Φαλ. Το παρατσούκλι του είναι «κροκόδειλος», με τον Γάλλο να μας θυμίζει μέσα από την κάμερα του Sportal πως ο πρώτος που τον «βάφτισε» έτσι ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης!

«Στην πρώτη σεζόν μου πριν από ένα παιχνίδι ο Γιώργος Πρίντεζης είπε "έπρεπε να παίξουμε χωρίς τον κροκόδειλό μας" και αυτό μου κόλλησε από τότε και με ακολουθεί ως και σήμερα. Μου αρέσει, έχει πλάκα», είπε ο Μουστάφα Φαλ.

Πότε όμως ήρθε στον Γιώργο Πρίντεζη αυτή η... έμπνευση; Η απάντηση είναι την σεζόν 2021 - 2022, στα αποδυτήρια του Περιστερίου, όπου ο Ολυμπιακός κλήθηκε για πρώτη φορά να παίξει χωρίς τον Μουστάφα Φαλ. Ο «Πρι» λοιπόν, πριν την αναμέτρηση, μίλησε στους συμπαίκτες του και τόνισε πως «σήμερα παίζουμε χωρίς τον κροκόδειλό μας. Πρέπει να παίξουμε με επιπλέον συγκέντρωση».

Από τότε πέρασαν... 123 εβδομάδες, με τον Γιώργο Πρίντεζη να έχει πλέον αποσυρθεί, αλλά το παρατσούκλι του για τον Μουστάφα Φαλ να παραμένει, ακολουθώντας τον Γάλλο μέχρι και σήμερα!

Θυμηθείτε το βίντεο με την... έμπνευση του Γιώργου Πρίντεζη για τον... κροκόδειλο Μουστάφα Φαλ:

Να ελέγξει αυτά που μπορεί και να παλέψει για αυτό που αξίζει

Να ελέγξει αυτά που μπορεί και να παλέψει για αυτό που αξίζει

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του, πήρε ακόμα μια νίκη, όμως η συνέχεια δεν είναι εύκολη. Εκείνος όμως πρέπει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό και να προσπαθήσει να ελέγξει αυτά που μπορεί να ελέγξει. Τα άλλα θα τα δει εν καιρώ. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης...

🔴Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 80-64: Με τρομερό φίνις, Φαλ και Πίτερς... ξόρκισε το κακό!