Σουτ... ξυράφι και ματιά σαν λεπίδα: Ο MVP Κώστας Σλούκας και τα καμώματά του στον τελικό με την Ρεάλ (vids)

Σουτ... ξυράφι και ματιά σαν λεπίδα: Ο MVP Κώστας Σλούκας και τα καμώματά του στον τελικό με την Ρεάλ (vids)

Sportal newsroom 15:46 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Με την ηγετική του φυσιογνωμία ο Κώστας Σλούκας καθόρισε τον τελικό της Euroleague κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και προσέφερε στον Παναθηναϊκό την έβδομη κατάκτηση της ιστορίας του. Ήταν ο MVP του Final Four -όπως παρουσιάστηκε και από το Sportal Euroleague Show, παρέα με την Philips OneBlade Pro.

Στη 14η σεζόν του στην Euroleague, ο Κώστας Σλούκας, έβαλε το... δικό του λιθαράκι στην πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι το Final Four. Και τη μέρα της κρίσης, δηλαδή του μεγάλου τελικού της Κυριακής (27/5), ο 34χρονος γκαρντ πήρε τις ευθύνες, τις αρμοδιότητες (κυρίως τις εκτελεστικές) και διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final Four του Βερολίνου.

Έβαλε 24 πόντους χωρίς να χάσει ούτε ένα σουτ, παρά μόνο μία ελεύθερη βολή (8/9). Είχε 4/4 τρίποντα, 2/2 δίποντα, μοίρασε 3 ασίστ και σε 25 λεπτά συμμετοχής συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Κώστας Σλούκας λοιπόν, πέραν όλων των άλλων, ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού τη μέρα που... έραψε το έβδομο αστέρι στη φανέλα του, όπως τον παρουσίασε και το Sportal στην εκπομπή Sportal Euroleague Show, παρέα με την Philips OneBlade Pro: Το κορυφαίο προϊόν για τριμάρισμα, διαμόρφωση και ξύρισμα σε πρόσωπο και σώμα.

🏀 LIVE STREAMING: H πορεία της αποστολής του Παναθηναϊκού από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!