O Κώστας Σλούκας είναι ο πρεσβευτής του No Finish Line γιατί «το παιδί είναι το μέλλον!»

O Κώστας Σλούκας είναι ο πρεσβευτής του No Finish Line γιατί «το παιδί είναι το μέλλον!»

Sportal newsroom 15:02 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 13.03.2024

O πενθήμερος φιλανθρωπικός αγώνες No Finish Line διοργανώνεται για όγδοη χρονιά και φέτος ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού είναι ο περήφανος πρεσβευτής και καλοί όλους του πολίτες στο ΟΑΚΑ για την συνάντηση του Μαϊου.

Προσφάτως, έγινε πατέρας και ο νέος ρόλο του Κώστα Σλούκα στη ζωή έχει ανοίξει το πεδίο δράσης τους. Γι' αυτό και ο 33χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να γίνει ο νέος υπερήφανος πρεσβευτής του No Finith Line και να καλέσει τον κόσμο στη μεγάλη συνάντηση από τις 15 έως της 19 Μαϊου, στην Αγορά του ΟΑΚA. Τότε που θα διεξαχθούν τα χιλιόμετρα... αγάπης και θα μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν ο καθένας ή η καθεμία, για το «Μαζί για το Παιδί».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει, όπως έχει ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα των δράσεων του 8ου NFL της Αθήνας, που αποτελεί το εθνικό φεστιβάλ άθλησης-φιλανθρωπίας-ψυχαγωγίας και διοργανώνει τον μεγαλύτερο αγώνας δρόμου σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια.

Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου διάρκειας πέντε ημερών και 100 συνεχόμενων ωρών που υλοποιείται φέτος για όγδοη φορά.

Το NFL Athens, πέραν του φιλανθρωπκού του χαρακτήρα, αλλά και της στήριξης 30.000 παιδιών από το «Μαζί για το Παιδί», έχει στο πρόγραμμά του πολλές παράλληλες δράσεις, που το καθιστούν ένα μοναδικό γεγονός, προσφέροντας ένα πολύ προσιτό πακέτο συμμετοχής σε κάθε οικογένεια, σχολείο, σύλλογο, εταιρεία, μα και μεμονωμένα άτομα.

«Είναι μια πολύ όμορφη δράση που γίνεται στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα που γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια, ο οποίος στηρίζει το έργο του «Μαζί για το Παιδί», είπε ο Κώστας Σλούκας και συμπλήρωσε πως «είναι πολύ ωραίο να έρθουν, μπαμπάδες, μαμάδες μαζί με τα παιδιά τους να τρέξουν και να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο την διοργάνωση. Το παιδί είναι το μέλλον αυτού του κόσμου! Και εμείς οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για όλα τα παιδιά που χρειάζονται την βοήθειά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι μου για να στηρίξω αυτήν την προσπάθεια»!

Η ανακοίνωση του NFL για τον Κώστα Σλούκα

«Γνωστός για το ήθος του μέσα και έξω από τα παρκέ, αλλά και την ευαισθησία του ο Κώστας Σλούκας αναλαμβάνει να είναι ο πρεσβευτής του 8ου No Finish Line Athens και σας προσκαλεί όλους να τρέξετε ή να περπατήσετε στην Αγορά του ΟΑΚΑ από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2024, συγκεντρώνοντας χιλιόμετρα Αγάπης για το «Μαζί για το Παιδί»!

Ο έμπειρος γκαρντ του Παναθηναϊκού και κάτοχος τριών τίτλων στην Euroleague, back to back με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια με την Φενέρμπαχτσε, καθώς επίσης αναρίθμητων συλλογικών και ατομικών διακρίσεων, είναι παντρεμένος με την Μαρία Δαρσινού και μαζί έχουν ήδη ένα κοριτσάκι 2,5χρονών και περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά και στηρίζει έμπρακτα το έργο του 8ου NFL Athens, που σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», συγκεντρώνει χρήματα και συμβάλλει σε ετήσια βάση στην υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων οργανώσεων, ιδρυμάτων και συλλόγων, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει, επιμορφώνει και καλλιεργεί, νοοτροπία και κουλτούρα διάδοσης-στήριξης-συμμετοχής σε φιλανθρωπικές δράσεις.

🏀 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η απόλυτη ανάλυση του ντέρμπι με φόντο την μάχη της 4άδας στη Euroleague

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!