Το τρυφερό σχόλιο της συζύγου του Σλούκα, Μαρίας Δαρσινού, σε ανάρτηση του Παπανικολάου στο instagram

Το τρυφερό σχόλιο της συζύγου του Σλούκα, Μαρίας Δαρσινού, σε ανάρτηση του Παπανικολάου στο instagram

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:25 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 02.03.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις δύο κόρες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κι η σύντροφος του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Λίγες ώρες μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Zalgirio Arena, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 76-95 τη Ζάλγκιρις σε ένα ματς που ο Κώστας Παπανικολάου αγωνίστηκε κάνοντας ένεση, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε μία πολύ γλυκιά ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, ο 34χρονος φόργουορντ δημοσίευσε το πρωί του Σαββάτου (2/3) στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με τις δύο του κόρες, που έχει αποκτήσει με τη σύντροφό του, Αγγελική Μπίχτα.

Αμέσως τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κι ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν είναι η Μαρία Δαρσινού. Συγκεκριμένα, η σύντροφος του Κώστα Σλούκα, με τον οποίο είναι συμπαίκτης ο Παπανικολάου στην Εθνική Ελλάδας έγραψε: «Δεν μπορώ ρε με τις φουσκίτσες ❤️😍» κι η αγαπημένη του αρχηγός των Πειραιωτών της απάντησε με μία καφέ καρδιά κι ένα λουλούδι.

Η ανάρτηση του Παπανικολάου:

Ο Παπανικολάου είπε ετεροχρονισμένα «χρόνια πολλά» στον Ουόκαπ και... αναγκαστικά προέκυψε κέρασμα στο Κάουνας (vid)
EUROLEAGUE

12:21 - 02.03.2024

Ο Παπανικολάου είπε ετεροχρονισμένα «χρόνια πολλά» στον Ουόκαπ και... αναγκαστικά προέκυψε κέρασμα στο Κάουνας (vid)

Ο Τόμας Ουόκαπ έχει γενέθλια 30 Δεκέμβρη, αλλά ο Κώστας Παπανικολάου του είπε «χρόνια πολλά» το βράδυ της 1η Μαρτίου, μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις. Και ο 31χρονος γκαρντ «αναγκαστικά» κέρασε ένα δείπνο στο αγαπημένο του εστιατόριο στο Κάουνας.

Θυμίζουμε ότι μετά το ματς με τους Λιθουανούς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποθέωσε τον Κώστα Παπανικολάου για το γεγονός ότι έπαιξε πάρα τους πόνους που ένιωθε. «Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι και για εμάς, αλλά και για την Ζαλγκίρις. Κατά τη γνώμη μου όλα τα ματς, και οι νίκες και οι ήττες μετρούν διπλά, γιατί τα μαθηματικά είναι πολύ σημαντικά για τους στόχους μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον αρχηγό μας, Κώστα Παπανικολάου. Απέδειξε γιατί είναι πραγματικός αρχηγός. Είχε τεράστιο πόνο στην μέση του, το πρωί δεν μπορούσε καν να κουνηθεί. Έκανε ένεση και έπαιξε 27 λεπτά, βοηθώντας την ομάδα να πάρει αυτή τη σημαντική νίκη. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων νιώθω για την προσπάθειά του. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και το ιατρικό μας τιμ, όλο το μεσημέρι ασχολήθηκε μαζί του, έκανε εξαιρετική δουλειά και ο παίκτης πρόλαβε να παίξει», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς.