Κρις Πολ: «Ένα παιδί στο σχολείο είπε στην κόρη μου "Ο μπαμπάς σου δεν θα κερδίσει πρωτάθλημα ποτέ"»

Κρις Πολ

Κρις Πολ: «Ένα παιδί στο σχολείο είπε στην κόρη μου "Ο μπαμπάς σου δεν θα κερδίσει πρωτάθλημα ποτέ"»

Sportal newsroom 15:06 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 07.06.2023

Ο Κρις Πολ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνει στην προσωπική του ζωή, λόγω των υψηλών απαιτήσεων εντός παρκέ και αποκαλύπτει ένα περιστατικό στο σχολείο της 10χρονης κόρης του.

Παρ' ότι βρίσκεται προς τη δύση της μεγάλης καριέρας του ο Κρις Πολ παραμένει σε υψηλό επίπεδο, διεκδικώντας το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Το μέλλον του στο Φοίνιξ και τους Σανς παραμένει αμφίβολο, ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Ο CP3 μίλησε για τις απαιτήσεις πυ υπάρχουν εντός παρκέ από εκείνον, ως βασικός πλέι μέικερ ομάδας που διεκδικεί τίτλο και στάθηκε σε ένα περιστατικό στο σχολείο της κόρης του, το οποίο έφερε αναβρασμό.

Οι Φοίνιξ Σανς παίρνουν αποφάσεις για τους Κρις Πολ και ΝτιΑντρέ Έιτον
NBA

15:51 - 06.06.2023

Οι Φοίνιξ Σανς παίρνουν αποφάσεις για τους Κρις Πολ και ΝτιΑντρέ Έιτον

Οι Φοίνιξ Σανς στήνουν την ομάδα τους γύρω από τους αγωνιστικούς κανόνες που θέτουν οι Κέβιν Ντουράντ και Ντέβιν Μπούκερ, θέλουν να κρατήσουν τον Κρις Πολ παρά τα 30+ εκατομμύρια του συμβολαίου του και ο νέος κόουτς Φρανκ Βόγκελ υπολογίζει στον ΝτιΑντρέ Έιτον, αλλά η ανταλλαγή του παραμένει πιθανή.

O CP3 μιλώντας για την πορεία του στα παρκέ ανέφερε: «Είναι δύσκολο για εμένα, αλλά ακόμα περισσότερο για τους ανθρώπους γύρω μου. Ειδικά την σύζυγό μου. Η σύζυγός μου πρέπει να αντέξει αυτά τα ξενύχτια που δεν μπορώ να κοιμηθώ. Και βέβαια περνάνε δύσκολα και τα παιδιά μου» είπε αρχικά και αναφέρθηκε στην κόρη του «Η κόρη μου έχει την πιο γλυκιά ψυχή που θα γνωρίσεις.

Είναι όμως σε μία ηλικία, που στο σχολείο τα παιδιά λένε τρελά πράγματα. Έτσι ένα παιδί στο σχολείο της έλεγε διάφορα απερίσκεπτα πράγματα, μέχρι που της είπε 'ο μπαμπάς σου δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα'. Είναι ξεχωριστή. Δεν αντέδρασε, αλλά όταν μπήκε στο αμάξι με πήρε τηλέφωνο και ήταν αναστατωμένη, στεναχωρημένη. Αυτό με ανάγκασε να έχουμε μία κουβέντα και να της πω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πράγματα και κάποιοι που απλώς μιλάνε».