Έσπασε το χέρι του σε ανύποπτη φάση ο Κρις Πολ - Τον... ξεχνάνε οι Ουόριορς για μεγάλο διάστημα (vid)
i

printscreen

Έσπασε το χέρι του σε ανύποπτη φάση ο Κρις Πολ - Τον... ξεχνάνε οι Ουόριορς για μεγάλο διάστημα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:26 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 06.01.2024

Ο Κρις Πολ εγκατέλειψε τον αγώνα κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, οι Ουόριος νίκησαν του Πέισερς, αλλά το 38χρονος γκαρντ θα χρειαστεί να χειρουργηθεί γιατί έσπασε ένα οστό στο χέρι του σε μία φάση που κανείς δεν κατάλαβε πως τα... κατάφερε!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αγωνιστική... υποφέρουν και θα πρέπει να αναβαθμίσουν την προσπάθειά του αν θέλουν την τρέχουσα σεζόν να διεκδικήσουν... κάτι (οτιδήποτε) στα Play Offs

Προς το παρόν έχουν 18 ήττες σε σύνολο 35 αγώνων και η 17η νίκη του ήρθε οριακά απέναντι στην χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ, τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Οι Πολεμιστές «επιβίωσαν» στο παιχνίδι, αλλά σε αυτό δεν μπόρεσε να λάβει μέρος μέχρι το τέλος του ο Κρις Πολ

Διότι, ο 38χρονος πόιντ γκαρντ και μελλοντικός Hall of Famer, έξι λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, σε μία ανύποπτη φάση... ακούμπησε τον Τζέιντεν Άιβι των Πίστονς την ώρα που εκείνος έπαιρνε το ριμπάουντ και ξαφνικά ο Πολ άρχισε να κρατάει το χέρι του και να αισθάνεται έναν οξύ πόνο στην περιοχή της χούφτας του. Μονομιάς αποχώρησε από το παρκέ και πήγε στα αποδυτήρια. 

Λίγο αργότερα οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα σε οστό και την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ακόμα οι ιατροί δεν έχουν εικόνα για το χρονικό διάστημα της απουσίας του, αλλά το Γκόλντεν Στέιτ οργανώνει το πρόγραμμά του για τις επόμενες (αρκετές) εβδομάδες χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. 

Ξεχασμένος στα... βάθη του πάγκου: Τι συμβαίνει με τον Σάσα Βεζένκοφ (vids)
NBA

08:17 - 06.01.2024

Ξεχασμένος στα... βάθη του πάγκου: Τι συμβαίνει με τον Σάσα Βεζένκοφ (vids)

Με τον Ντομάντας Σαμπόνις να κάνει ένα ακόμα triple double οι Σακραμέντο Κινγκς νίκησαν με 135-130 τους Τορόντο Ράπτορς, τη μέρα που ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο για τρίτο σερί παιχνίδι των Βασιλιάδων.

Ο Κρις Πολ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει σε 31 συμμετοχής 9 πόντους, 7,3 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ. Ο Στέφεν Κάρι πλέον, θα αναλάβει και οργανωτικούς ρόλους, πέραν τους γνωστούς του εκτελεστικούς, ενώ ο rookie Μπράντιν Μποντζιέμσκι θα αναβαθμιστεί, το ίδιο και οι Κόρεϊ Τζόσεφ με τον Μούζις Μούντι.