Οι Κλίπερς προετοιμάζονται χωρίς τον Πολ Τζορτζ για ολόκληρη τη σειρά κόντρα στους Σανς

Πολ Τζορτζ

i

© photo by Ezra Shaw / Getty Images / Idea Images

Οι Κλίπερς προετοιμάζονται χωρίς τον Πολ Τζορτζ για ολόκληρη τη σειρά κόντρα στους Σανς

Γιώργος Γαβριλάκης 09:12 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 13.04.2023

Ο Πολ Τζορτζ παραμένει εκτός με πρόβλημα στο γόνατο, δεν θα αγωνιστεί στα πρώτα παιχνίδια κόντρα στους Φοίνιξ Σανς του Κέβιν Ντουράντ και δεν αποκλείεται να μην εμφανιστεί καν στη σειρά του πρώτου γύρου της δυτικής περιφέρειας.

Χωρίς τον Πολ Τζορτζ η ζωή των Κλίπερς είναι σαφώς πιο δύσκολη. Κατάφεραν δίχως τις υπηρεσίες τους να κρατηθούν στις θέσεις που προσέφεραν απευθείας πρόκριση στα play offs της Δύσης, αλλά εκεί συναντούν τους Φοίνιξ Σανς με μειονέκτημα έδρας. Τερμάτησαν πέμπτοι στην κανονική διάρκεια και οι Ήλιοι ήταν τέταρτοι.

Το πρόβλημά τους είναι ότι ο 33χρονος φόργουρντ με τους 23,8 πόντους, τα 6,1 ριμπάουντ και τις 5,1 ασίστ, που χτύπησε στις 21 Μαρτίου, στην ήττα της ομάδας του Λος Άντζελες από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και από τότε προσπαθεί να συνέλθει για να βοηθήσει στην προσπάθεια τώρα που κρίνονται… τα πάντα!

Τζοέλ Εμπίντ: «Είναι ψεύτης όποιος λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει το βραβείο του MVP» (vid)
NBA

07:05 - 13.04.2023

Τζοέλ Εμπίντ: «Είναι ψεύτης όποιος λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει το βραβείο του MVP» (vid)

Η Ρέιτσελ Νίκολς λίγο πριν την έναρξη των play offs κάλεσε στην εκπομπή της «Showtime» τον πρώτο σκόρερ της σεζόν, τον Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς, ο οποίος όμως σκέφτεται το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη και δεν μπορεί να… ακούει ότι κάποιοι παίκτες δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτό.

Φαίνεται όμως, πως ο Κουάι Λέοναρντ θα πρέπει να σηκώσει όλο το βάρος μόνος του και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ απαιτείται να στον στηρίξει με συνέπεια και αξιοπιστία αν οι Καλιφορνέζοι θέλουν να έχουν τύχη απέναντι στους Σανς, που με τον Ντουράντ, αλλά και τους Ντέβιν Μπούκερ, Κρις Πολ και ΝτιΑντρέ Έιτον συνθέτουν ένα σύνολο ικανό να φθάσει μέχρι τους τελικούς.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζορτζ δύσκολα θα καταφέρει να εμφανιστεί γενικά στον πρώτο γύρο, πράγμα που σημαίνει ότι αν οι Κλίπερς δεν τα καταφέρουν απέναντι στο Φοίνιξ, τότε θα πρέπει να υπολογίζεται ότι μάλλον έχει ολοκληρωθεί το έργο του για την τρέχουσα σεζόν.