Λαρεντζάκης: «Έχουμε ξεχάσει το ματς στο Μιλάνο - Να κάνουμε νέα αρχή με Παρτίζαν»

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

© Intime

Λαρεντζάκης: «Έχουμε ξεχάσει το ματς στο Μιλάνο - Να κάνουμε νέα αρχή με Παρτίζαν»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στα όσα έγιναν κόντρα στην Αρμάνι, αλλά και στα όσα περιμένει να δει απέναντι στην Παρτίζαν (19/10, 21:15) στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο και όπως τόνισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, στόχος είναι να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το ματς με την Παρτίζαν (19/10, 21:15).

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης: 

«Είναι πολλά παιχνίδια μαζεμένα. Πρέπει να το ξεχάσουμε το ματς στο Μιλάνο και έχουμε ξεχάσει. Αύριο είναι ένα νέο ματς που το θέλουμε πάρα πολύ. Είναι και στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τα πολλά ματς πως: 

«Σε βοηθά να ξεχάσεις, αλλά μπορεί αν μην βοηθάει στο να βελτιωθείς από την καθημερινή προπόνηση. Έτσι είναι το πρόγραμμα και αύριο πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω».

Για το ότι ο Ολυμπιακός, όπως είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν έχει δουλέψει ακόμα όλη μαζί, είπε: «Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ προπόνηση όλοι μαζί. Για την εποχή είναι αναμενώμενο αλλά όταν επιστρέψουν τα παιδιά και βρούμε τον ρυθμό και τους αυτοματισμούς μας θα έχουμε καμία λειτουργεία στην επίθεση».

Αναφορικά με την Παρτίζαν δήλωσε: «Σίγουρα είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Έχουν παίκτες που μπορούν να βάλουν τη μπάλα εύκολα στο καλάθι. Είναι γεμάτη και σκληρή ομάδα. Αν παίξουμε την άμυνά μας και βρούμε και ρυθμό θα έχουμε επιτυχία».

Αυτός ΔΕΝ ήταν ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Αυτός ΔΕΝ ήταν ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Ο Αχιλλέας Μαυροδόντης γράφει για την ήττα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο και τονίζει την άμεση ανάγκη για αντίδραση, καθώς αυτή η απόδοση δεν αντιπροσοπεύει σε καμία περίπτωση το μπάσκετ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τέλος, για τον κόσμο ανέφερε: «Ο κόσμος έχει δείξει ότι στηρίζει και στο παρελθόν. Μπορεί να μην του αρέσει η εικόνα μέχρι στιγμής, όμως είναι πολύ νωρίς. Εμείς έχουμε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά με τις τελευταίες χρονιές. Σε βάθος χρόνου και όταν είμαστε πλήρης θα είμαστε αυτοί που πρέπει».