Λάσο: «Η μεταγραφή του Σλούκα με εξέπληξε περισσότερο από όλες»

Ο Πάμπλο Λάσο

i

© Intime

Λάσο: «Η μεταγραφή του Σλούκα με εξέπληξε περισσότερο από όλες»

Νίκος Καλαμπάκας 19:11 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 11.10.2023

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στάθηκε στη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα που όπως είπε του προκάλεσε έκπληξη.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Πέμπτη 12/10 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής της, Πάμπλο Λάσο, στις δηλώσεις του έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Σλούκα.

O προπονητής των Βαυαρών μίλησε για το αυριανό παιχνίδι, υπογραμμίζοντας τόσο τον τρόπο που κινήθηκαν οι πράσινοι στην αγορά το καλοκαίρι, όσο και τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον «αιώνιο αντίπαλό του», η οποία κατά την άποψή του ήταν αυτή που εξέπληξε περισσότερο.

«Ο Παναθηναϊκός δραστηριοποιήθηκε στην αγορά, προσθέτοντας πολύ καλούς παίκτες. Όχι μόνο τον Σλούκα, αλλά και τους Ερνανγκόμεθ, Γκάι, Γκραντ και Λέσορ. Μιλάμε για σπουδαίους παίκτες και μια εξαιρετική ομάδα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Και οι δύο ομάδες έχουν περάσει από σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς έχουμε και εμείς νέους παίκτες» είπε αρχικά ο Ισπανός κόουτς, που ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Αταμάν για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Final 4 του Βελιγραδίου.

«Είναι το πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι και περιμένω μια δύσκολη αναμέτρηση. Ο κόουτς Αταμάν τους φέρνει μεγάλη εμπειρία στον Παναθηναϊκό. Είχαμε στο παρελθόν πολλές μονομαχίες μεταξύ μας και πιο συγκεκριμένα στα ματς της Εφές με την Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει ενταχθεί σε έναν εξαιρετικό οργανισμό. Όμως στην EuroLeague μπορεί να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα επειδή αντιμετωπίζεις τους καλύτερους, όπως επίσης να συμβεί και το αντίθετο. Να κερδίσεις και οποιοδήποτε παιχνίδι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Σλούκα και ερωτώμενος αν μπορεί να κατανοήσει την απόφαση του Έλληνα γκαρντ, είπε:

«Πώς να μην τον καταλάβω; Έμεινε στην πόλη του, με οπαδούς που τον στηρίζουν. Το είδαμε όταν παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Καταλαβαίνω απόλυτα τον Κώστα. Νομίζω ότι έχει πάρει μια δύσκολη απόφαση πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Αλλά είναι μια απόφαση που παίρνεις προς το καλύτερο. Είναι μια υπογραφή με μεγάλο ρίσκο. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίρνεις αποφάσεις στη ζωή. Στο τέλος, εναπόκειται στους γενναίους να πάρουν αποφάσεις.

Η υπογραφή του Κώστα ήταν αυτή που μάλλον με εξέπληξε περισσότερο. Νομίζω ότι υπήρξαν μερικές πολύ καλές κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά αν έπρεπε να σας πω μία, αυτό θα ήταν η υπογραφή του Κώστα από τον Παναθηναϊκό γιατί μιλάει επίσης πολύ καλά για τις φιλοδοξίες του συλλόγου, είναι σαν να λέει «Θέλουμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο».