Μέξας: «Μετράει η θέληση, η αυταπάρνηση και η συλλογικότητα μέσα στο γήπεδο»
i

©InTime

Μέξας: «Μετράει η θέληση, η αυταπάρνηση και η συλλογικότητα μέσα στο γήπεδο»

Γιάννης Πάλλας 19:53 - 08.12.2023

Ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας αναλύει την αναμέτρηση του Σαββάτου (9/12, 17:15, ΕΡΤ 3) με τον Απόλλωνα στην Πάτρα

Ως αγώνα ιδιαίτερα σημαντικό στη προσπάθεια που κάνει το Λαύριο να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία χαρακτήρισε ο Κώστας Μέξας εκείνο του Σαββάτου (9/12, 17:15, ΕΡΤ3) με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

«Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες είναι λογικό να θέλουμε διακαώς την επιστροφή στις νίκες. Για να συμβεί αυτό προφανώς και θα πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με ό,τι έχουμε δείξει τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι ανάγκη για όλους να αντιδράσουμε και να έχουμε ξανά την καλή εικόνα, την καλή απόδοση που μας έφερε τρεις νίκες στο ξεκίνημα της χρονιάς» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής.

Αναφορικά με τον αντίπαλο ο Κώστας Μέξας σχολίασε: «Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή και αυτό ψυχολογικά είναι κάτι που λογικά θα έχει επίδραση στους παίκτες. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε από θέμα τακτικής, αλλά σε ένα τόσο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι αυτό που μετράει για την ομάδα μας είναι η θέληση, η αυταπάρνηση και η συλλογικότητα που θα δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Με Περάντες, αλλά χωρίς Κολοβέρο ο Κολοσσός κόντρα στον Προμηθέα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:27 - 08.12.2023

Με Περάντες, αλλά χωρίς Κολοβέρο ο Κολοσσός κόντρα στον Προμηθέα

Ο Κολοσσός Ρόδου θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στον Προμηθέα (09/12, 16:00), με τον Κούρο Σεγκούρα να υπολογίζει στην παρουσία του Λόντον Περάντες, την ώρα που ο Ιωσήφ Κολοβέρος έχει τεθεί εκτός δράσης.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (8/12) με μία προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου. Στην αποστολή της ομάδας βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτης Τσάμης.