Με Περάντες, αλλά χωρίς Κολοβέρο ο Κολοσσός κόντρα στον Προμηθέα

Λόντον Περάντες

Με Περάντες, αλλά χωρίς Κολοβέρο ο Κολοσσός κόντρα στον Προμηθέα

Χρήστος Τσάλτας 19:27 - 08.12.2023

Ο Κολοσσός Ρόδου θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στον Προμηθέα (09/12, 16:00), με τον Κούρο Σεγκούρα να υπολογίζει στην παρουσία του Λόντον Περάντες, την ώρα που ο Ιωσήφ Κολοβέρος έχει τεθεί εκτός δράσης.

Να αφήσει πίσω το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει ο Κολοσσός Ρόδου, που υποδέχεται τον Προμηθέα, στο κλειστό της Καλλιθέας, για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Οι Ροδίτες θέλουν να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά της βαθμολογίας και να πάρουν μια σημαντική νίκη στην προσπάθειά τους για μια θέση στα πλέι οφ.

Ο Κούρο Σεγκούρα και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με μια προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς, στο κλειστό της Καλλιθέας. Εκεί που ο Ισπανός προπονητής είχε έναν σημαντικό λόγο για να χαμογελάει.

Ο Λόντον Περάντες προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική μέρα σε κανονικό ρυθμό και έθεσε εαυτό στη διάθεση του Ισπανού προπονητή για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε χτυπήσει στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, την περασμένη Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη είχε μείνει εκτός προπονήσεων.

Την ίδια ώρα ο Ιωσήφ Κολοβέρος τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας, λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο εκρηκτικός γκαρντ μάλιστα θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με το Μαρούσι, εκεί όπου θελέι να τον έχει στη διάθεσή του ο Σεγκούρα.