Θέλουν να κρατήσουν Γόντικα στο Λαύριο

Κωστής Γόντικας

i

© Intime

Θέλουν να κρατήσουν Γόντικα στο Λαύριο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:33 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 19.05.2024

Στο Λαύριο μια επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε, με την επόμενη να αναμένεται ακόμη καλύτερη, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ήδη έχουν ξεκινήσει σταδιακά να καταστρώνουν το πλάνο τους για την επόμενη σεζόν, με τον Κωστή Γόντικα να είναι κομβικός σε αυτό τον σχεδιασμό.

Το Λαύριο ολοκλήρωσε τη σεζόν με μια άνετη παραμονή για την ομάδα του Κώστα Μέξα, με τους ανθρώπους της ομάδας να ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν. προτεραιότητα σαφώς έχει η παραμονή του Έλληνα κόουτς, με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις αναμένονται να ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα, όμως στο πλάνο υπάρχει και η ισχυροποίηση του ελληνικού κορμού, με ένα κομβικό όνομα να είναι αυτό του Κωστή Γόντικα.

Ο Κωστής Γόντικας μετακόμισε στο Λαύριο στα μέσα της σεζόν, μετά από μερικούς μήνες στον Κολοσσό και παρότι τραυματίστηκε περίπου ένα μήνα πριν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η παρουσία του ήταν σημαντική για την ομάδα του Κώστα Μέξα, με τον διεθνή σέντερ να αποτελεί βασικό γρανάζι σε αρκετές από τις επιτυχίες που έφεραν και την παραμονή.

Μάλιστα, παρά τον τραυματισμό στο χέρι, ο Κωστής Γόντικας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, αποτελεί μια από τις προτεραιότητες για τη νέα σεζόν, καθώς άπαντες έμειναν πολύ ικανοποιημένοι με την παρουσία του παίκτη και τον χαρακτήρα του.

Ακόμα επίσημη πρόταση δεν υπάρχει, καθώς, όπως είπαμε, πρώτα θέλουν οι άνθρωποι του συλλόγου να ξεκαθαρίσει το θέμα Μέξα, όμως στη συνέχεια, ο Κωστής Γόντικας, ο Θόρτον, ο Μουράτος και ο Τσάμης αποτελούν προτεραιότητες για το χτίσιμο της ομάδας.

Σε αυτό το πλάνο με τους σημαντικούς Έλληνες, μπαίνουν και μεταγραφικά ονόματα, με τον Χρήστο Σαλούστρο να είναι στο «μπλοκάκι» του Λαυρίου. Ο «Σαλού» και πέρσι βρέθηκε στο στόχαστρο του συλλόγου, με το Λαύριο όμως να μην ολοκληρώνει την περίπτωση. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να αλλάξει από τη νέα σεζόν, με τον Σαλούστρο, ο οποίος πέραν από ταλέντο, θα φέρει και τεράστια εμπειρία στην ομάδα, να αποτελεί έναν παίκτη που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά.

Χρήστος Σαλούστρος

Όλα αυτά θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή το επόμενο διάστημα. αφού ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή, με την Κώστα Μέξα να αποτελεί τον βασικό στόχο για το Λαύριο.

Ο Μιλουτίνοφ επέστρεψε για να κάνει την διαφορά (vids)
EUROLEAGUE

21:00 - 04.05.2024

Ο Μιλουτίνοφ επέστρεψε για να κάνει την διαφορά (vids)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έδειξε και πάλι την τεράστια ποιότητά του, με την εξαιρετική του εμφάνιση στο Game 4 απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει για τα καλά στα χέρια του ένα υπερόπλο ενόψει της συνέχειας.