MVP της τελευταίας αγωνιστικής των Playouts ο ασταμάτητος Καστανέδα

Ξαβιέ Καστανέδα

MVP της τελευταίας αγωνιστικής των Playouts ο ασταμάτητος Καστανέδα

Sportal newsroom 15:12 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 16.05.2024

Τα playouts της Stoiximan Basket League ολοκληρώθηκαν με τον Ξαβιέ Καστανέδα να «λάμπει» με την παρουσία του, σπάζοντας όλα τα κοντέρ στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League το Λαύριο. Η ομάδα του Κώστα Μέξα αντιμετώπισε τον υποβιβασμένο Απόλλωνα Πάτρας και έφτασε εμφατικά στη νίκη με 104-66. Ο Ξαβιέ Καστανέδα ήταν ασταμάτητος στην αναμέτρηση, σπάζοντας τα κοντέρ.

Με τους 34 πόντους και τις 8 ασίστ αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής, κλείνοντας ιδανικά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, δείχνοντας την ποιότητά του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: Ο Ξαβιέ Καστανέδα που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη δεύτερη φάση της Stoiximan Basket League με την ομάδα του Λαυρίου Megabolt είναι ο Stoiximan MVP των Playouts. Δεύτερος στην αξιολόγηση ήταν ο Μαλίκ Όσμπορν με 117 βαθμούς και τρίτος αλλά με τέσσερις αγώνες και επίσης πολύ καλές επιδόσεις ο Κέβιν Πόρτερ με 116 βαθμούς.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Λαυρίου Μegabolt έκλεψε τις εντυπώσεις με τους 51 βαθμούς που συγκέντρωσε την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα Carna. Στις πέντε αναμετρήσεις είχε μέσο όρο 19,2 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.