Βετούλας: «Σε μεγάλη ημέρα ο Χιλ, θα διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο»!
i

©InTime

Βετούλας: «Σε μεγάλη ημέρα ο Χιλ, θα διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο»!

Γιάννης Πάλλας 23:27 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 22.04.2024

Ο προπονητής του Αμαρουσίου Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στη νίκη επί του Λαυρίου και την προοπτική διεκδίκησης μιας θέσης στα playoffs

Το εντυπωσιακό παιχνίδι του Άχμεντ Χιλ κόντρα στο Λαύριο που τελείωσε τον αγώνα με 36 πόντους και 8/11 τρίποντα αποθέωσε ο προπονητής του Αμαρουσίου Νίκος Βετούλας.

Η ομάδα των βορείων προαστίων κυριάρχησε πλήρως στο παρκέ και δεν άφησε περιθώρια στο Λαύριο. Το «διπλό» μάλιστα, επιτρέπει στο Μαρούσι να διεκδικεί την είσοδο του στα playoffs της Stoiximan Basket League.

«Έγινε ένα παιχνίδι με πολλές θεαματικές φάσεις. Εμείς είχαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο τον έλεγχο του παιχνιδιού, σίγουρα και οι δύο ομάδες έχοντας εξασφαλίσει τον πρωταρχικό στόχο, την παραμονή, αυτό τις έκανε να παίξουν πιο απελευθερωμένα» υποστήριξε αρχικά ο προπονητής του Αμαρουσίου Νίκος Βετούλας στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Και πρόσθεσε: «Έτυχε να έχουμε σε πολύ μεγάλη μέρα τον Χιλ, παρά την απουσία του Ραντούλιτσα και πλέον αυτή η νίκη μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε στο τελευταίο παιχνίδι κάτι καλύτερο.

Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την πορεία του και την επίτευξη του στόχου της παραμονής και καλή συνέχεια».

Πλέον, η ομάδα του Νίκου Βετούλα το προσεχές Σάββατο (27/4, 20:15) κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη θα διεκδικήσει την είσοδο στα playoffs της Stoiximan Basket League.