Οι Λέικερς κράτησαν τον... άνθρωπο του ΛεΜπρόν

Οι Λέικερς κράτησαν τον... άνθρωπο του ΛεΜπρόν

Χρήστος Τσάλτας 13:45 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 20.06.2023

Σε μια κίνηση πε ιδιαίτερο συμβολισμό προχώρησαν οι Λος Άντζελες Λέικερς, που έφτασαν σε συμφωνία με τον Φιλ Χάντι, που τα τελευταία χρόνια δουλεύει πολύ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε ατομικό επίπεδο, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το φετινό καλοκαίρι είναι κρίσιμο για τους Λος Άντζελες Λέικερς, που αναζητούν κάθε δυνατή φόρμουλα για να ενισχυθούν. Την ίδια στιγμή όμως ο Ρομπ Πελίνκα και οι συνεργάτες του φροντίζουν να κρατούν στην ομάδα ανθρώπους με σημαντική συνεισφορά, που... λύνουν τα χέρια των σταρ της ομάδας.

Ένας εξ αυτών είναι ο Φιλ Χάντι. Ο Αμερικανός προπονητής έχει ενταχθεί στο σταφ των Λέικερς από το 2019 όταν και συνέβαλε στην καλή κατάσταση των παικτών κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη «φούσκα» του Ορλάντο. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία για αποχώρηση του Χάντι με προορισμό το Φοίνιξ, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Οι Λέικερς έχουν βάλει στο... μάτι τον ΒανΒλιτ
NBA

16:04 - 19.06.2023

Οι Λέικερς έχουν βάλει στο... μάτι τον ΒανΒλιτ

Ο Φρεντ ΒανΒλιτ έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς και θα ψάξει για το επόμενο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να έχουν «κυκλώσει» την περίπτωσή του.

Ο Χάντι έδωσε τα χέρια με τους Λέικερς για νέο συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών, το οποίο θα τον διατηρήσει στη θέση του και ταυτόχρονα θα λύσει και τα χέρια του Ντάρβιν Χαμ, που θα έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που ξέρει όλα τα μυστικά της ατομικής βελτίωσης των παικτών.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει δουλέψει εντατικά με τον Χάντι από την μέρα που βρίσκεται στο Λος Άντζελες, ενώ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν και ο Ρούι Χατσιμούρα απένειμε τα εύσημα στον έμπειρο προπονητή για τον τρόπο δουλειάς του, ο οποίος κράτησε τον Ιάπωνα σε καλή κατάσταση και μακριά από τραυματισμούς. Ένα έργο που αναμένεται να συνεχιστεί και τη φετινή σεζόν, αλλά και την σεζόν 2024-25.