Ιδανικό ντεμπούτο για το δίδυμο Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ - «Οδήγησαν» μαζί τους Μπακς σε νίκη επί των Λέικερς

Λίλαρντ- Αντετοκούνμπο

i

Λίλαρντ- Αντετοκούνμπο/©Photo By Kevork Djansezian/Getty Images

Ιδανικό ντεμπούτο για το δίδυμο Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ - «Οδήγησαν» μαζί τους Μπακς σε νίκη επί των Λέικερς

Το ντεμπούτο του με τους Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποίησε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πλάι του Γιάννη Αντετοκούνμπο και έφεραν μαζί την πρώτη τους νίκη στο παιχνίδι της pre-season επί των Λέικερς με το τελικό 108-97.

H ώρα που περίμεναν οι φίλου του NBA έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας(16/10), όταν οι... νέοι Μιλγουόκι Μπακς κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έκαναν το ντεμπούτο τους στην pre-season και έδειξαν μερικά στοιχεία από όσα θα ακολουθήσουν από τους δύο αστέρες.

O Έλληνας σούπερ σταρ αγωνίστηκε μόλις 15 λεπτά αλλά σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να πετύχει 16 πόντους έχοντας 6/9 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1/1 βολή, 8 ριμπάουντ, 2 τάπες, 1 ασίστ και 4 λάθη. 

Από την πλευρά του, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ βρέθηκε 22 λεπτά στο παρκέ και μέτρησε 14 πόντους με 1/3 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 6/6 βολές, 4 κλεψίματα, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ. Από τους Μπακς δεν αγωνίστηκε ο Κρις Μίντλετον ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μέτρησε 5 πόντους (2/3 δίποντα, 1/2 βολές), 2 ριμπάουντ και μία τάπα σε 12 λεπτά.

Για τους Λος Άντζελες Λέικερς ο Άντονι Ντέιβις πέτυχε 16 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής έχοντας «γεμάτη» στατιστική με 4/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/5 βολές, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 τάπες, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος. «Διψήφιοι» ήταν επίσης οι Ράσελ (11π.), Κρίστι (10π.) και Ρέντις (10π.)

NBA Preseason: Νίκες για Χοκς, Τίμπεργουλβς και Τζαζ
NBA

08:59 - 15.10.2023

NBA Preseason: Νίκες για Χοκς, Τίμπεργουλβς και Τζαζ

Ο Λάουρι Μάρκανεν πηρε τ' όπλο του και οι Γιούτα Τζαζ επικράτησαν των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, την ώρα που οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς πέρασαν από την έδρα των Νιου Γιορκ Νικς, ενώ οι Ατλάντα Χοκς έκαμψαν την αντίσταση των Νιου Όρλινς Πέλικανς.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς, οι Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/10) στις 03:00.