NBA Preseason: Νίκες για Χοκς, Τίμπεργουλβς και Τζαζ

NBA Preseason: Νίκες για Χοκς, Τίμπεργουλβς και Τζαζ

Χρήστος Τσάλτας 08:59 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 15.10.2023

Ο Λάουρι Μάρκανεν πηρε τ' όπλο του και οι Γιούτα Τζαζ επικράτησαν των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, την ώρα που οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς πέρασαν από την έδρα των Νιου Γιορκ Νικς, ενώ οι Ατλάντα Χοκς έκαμψαν την αντίσταση των Νιου Όρλινς Πέλικανς.

Τρια παιχνίδια περιλάμβανε η βραδιά στο ΝΒΑ, στο πλαίσιο της pre-season των ομάδων, με τους Γιούτα Τζαζ να δείχνουν σημάδια βελτίωσης και να φτάσουν στη νίκη απέναντι στους νεανικούς Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλείζερς.

Ο Λάουρι Μάρκανεν ήταν εξιαρετικός γι ακόμα ένα παιχνίδι με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9/12 σουτ, δίνοντας τον τόνο στην ομάδα του, με τον Κόλιν Σέξτον να ακολουθεί έχοντας 16 πόντους και 3/7 σουτ, ενώ 15 πόντους και 3 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Τζον Κόλινς, που δείχνει απελευθερωμενός μετά την ανταλλαγή του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ανφέρνι Σάιμονς μέτρησε 29 πόντους και 12/15 σουτ, με τον Τζεράμι Γκραντ να ακολουθεί με 24 πόντους, ενώ 20 πρόσθεσε ο Σίντον Σαρπ, με τον Καναδό να έρχεται από τον πάγκο για την ομάδα του Τσάνσι Μπίλαπς.

Ο Ναζ Ριντ μέτρησε 22 πόντους και έδωσε τον τόνο στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, επιθετικά, με την ομάδα του Κρις Φιντς να περνάει από την έδρα των Νιου Γιορκ Νικς. Οι «λύκοι» είχαν γεμάτο ρόστερ σε ακόμα ένα παιχνίδι, με τον Άντονι Έντουαρντς να προσθέτει 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6/14 σουτ μέτρησε ο Καρλ-Άντονι Τάουνς. Την ίδια ώρα οι 23 πόντοι του Αρ Τζέι Μπάρετ και οι 16 του Μάιλς ΜακΜπράιντ δεν αρκούσαν στην ομάδα του Τομ Θίμποντο.

Δείγμα θετικό για τους Ατλάντα Χοκς, που έδειξαν πολυφωνία στο παρκέ κόντρα στους Νιού Όρλινς Πέλικανς και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Η ομάδα του Κουίν Σνάιντερ είχε 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και τον Ονιέκα Οκόνγκου, που φέτος αναμένεται να έχει πιο σημαντικό ρόλο στο ροτέισιον, να μετράει 18 πόντους και 6 ριμπάουντ. Σημαντική ήταν και η παρουσία του Τρε Γιανγκ με 15 πόντους και 5 ασίστ. Από πλευράς Πέλικανς, οι 17 πόντοι του Τζόρνταν Χόκινς, με 5/11 τρίποντα, αλλά και οι 16 του Ζάιον Ουίλιαμσον, που πρόσθεσε 2 ριμπάουντ και 5 ασίστ, δεν αρκούσαν για να αλλάξουν την εικόνα οτυ αγώνα.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο ΝΒΑ:

Ατλάντα Χοκς - Νιού Όρλινς Πέλικανς 110-105

Νιου Γιορκ Νικς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς 112-121

Γιούτα Τζαζ - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 138-133