Οι Μπακς προσφέρουν θέση και ρόλο στον Κάμερον Πέιν (vid)

Κάμερον Πέιν

i

© photo by Christian Petersen / Getty Images / Ideal Images

Οι Μπακς προσφέρουν θέση και ρόλο στον Κάμερον Πέιν (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:58 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 16.09.2023

O Κάμερον Πέιν έχει μείνει ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννης Αντετοκούνμπο τον θεωρούν ιδανική επιλογή για τη θέση του αναπληρωματικού γκαρντ. Ο 29χρονος έχει πρόταση και από τη Μινεσότα και καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Στην προσπάθεια τους να ενισχυθούν -με όσα διαθέσιμα μέσα υπάρχουν- και έχοντας στο μυαλό τους ότι η ομάδα πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστική για να είναι ικανοποιημένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς, αν και δεν έχουν ιδιαίτερο κενό χώρο στο salary cap, προσπαθούν να πείσουν τον Κάμερον Πέιν να υπογράψει μαζί τους. 

Ο 29χρονος, ο οποίος βρέθηκε από το Φοίνιξ στο Σαν Αντόνιο (με ανταλλαγή) έχει ήδη αποδεσμευτεί από τους Σπερς και ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Τα Ελάφια που θέλουν να διατηρηθούν στο υψηλό επίπεδο και να ξεχάσουν μια και καλή τον περσινό τους αποκλεισμό από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των Play Offs θέλουν με τη σειρά τους να ενδυναμώσουν τη γραμμή των γκαρντ. Εκεί όπου κυριαρχεί η παρουσία του All-Star Τζρου Χόλιντεϊ, ενώ υπάρχει πλέον και ο σκόρερ Μαλίκ Μπίσλεϊ, αλλά αυτός μπορεί να βοηθήσει και ως σούτινγκ γκαρντ. 

Έτσι εμφανίζεται η περίπτωση του Κάμερον Πέιν για τον ρόλο του back up οργανωτή, ενός παίκτη που πέρσι με τους Φοίνιξ Σανς είχε 10,3 πόντους και 4,5 ασίστ μέσο όρο και αποτελεί μία αξιόπιστη λύση. Μαζί του βέβαια ασχολούνται εδώ και αρκετές μέρες και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, που επίσης έχουν ανάγκη για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. 

Οι 10 ομάδες που το επόμενο καλοκαίρι θα κάνουν πρόταση στους Μπακς για να πάρουν τον Αντετοκούνμπο
NBA

11:47 - 16.09.2023

Οι 10 ομάδες που το επόμενο καλοκαίρι θα κάνουν πρόταση στους Μπακς για να πάρουν τον Αντετοκούνμπο

Οι Νιου Γιορκ Νικς βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των ομάδων που αναμένεται το καλοκαίρι του 2025 να διεκδικήσουν με ανταλλαγή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ υπάρχουν άλλες εννέα ομάδες σύμφωνα με το ΕSPΝ που έχουν ήδη ξεκινήσει το πλάνο τους για να «κλέψουν» τον Greek Freak από το Μιλγουόκι.

Διότι, διαθέτουν τον 36χρονο Μάικ Κόνλεϊ και πίσω του ουσιαστικά μόνο τον Σέικ Μίλτον και τον Νικέιλ Αλεξάντερ-Ουόκερ, όπου κανείς εκ των δύο δεν είναι κλασσικοί πόιντ γκαρντ. Βέβαια προσφάτως έδωσαν ένα μη εγγυημένο συμβόλαιο στον Βιτ Κρέιτσι με τη σκέψη ότι ο Τσέχος θα μπορέσει να τους βοηθήσει το training camp και από εκεί και πέρα να δείξει αν μπορεί να κρατήσει τη θέση του στο τελικό ρόστερ.