Τα γεύματα του ΛεΜπρόν στον πάγκο των Λέικερς (vids)

Τα γεύματα του ΛεΜπρόν στον πάγκο των Λέικερς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:50 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 14.10.2023

Κόντρα στους Κινγκς του Βεζένκοφ ήταν εκτός αποστολής και έπινε χυμό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αφού αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, επέστρεψε για το δεύτερο με ένα τάπερ γεμάτο φρούτα, ένα πιρούνι και έκανε... πικ νικ την ώρα που οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς νικούσαν σε φιλικό την ομάδα του.

Ένα από τα βασικά πράγματα που κάνει από την αρχή της καριέρας του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, για να είναι σε θέση να διεκδικεί πάντα την κορυφή, είναι να φροντίζει το σώμα του. Και πέραν από την γυμναστική, μεγάλο ρόλο σε αυτή τη διαδικασία παίζει και η διατροφή του. 

Στα 38 του χρόνια και λίγο πριν ξεκινήσει η 21η σεζόν του στον «μαγικό πλανήτη» παραμένει ακμαίος. Εχει γίνει ήδη (από την περασμένη σεζόν) ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, αλλά κοιτάει τους επόμενους στόχους του. Μέσα σε αυτούς εντάσσεται η κατάκτηση του δεύτερου δακτυλιδιού του με τους Λος Άντζελες Λέικερς και συνολικά του πέμπτο στην ΝΒΑ πορεία του. Το ταλέντο του βρίσκεται στη θέση του και το ερώτημα είναι μέχρι που φθάνουν οι αντοχές του. 

Για να διατηρήσει την ενέργειά του στο καθημερινό του μενού περιλαμβάνονται ατελείωτες ποσότητες φρούτων, σαλάτες και χυμοί. Μάλιστα, για να προλάβει να τα καταναλώσει όλα, σύμφωνα με τις οδηγίες των διατροφολόγων του, μάλλον χρειάζεται να κάνει... υπερωρίες. Γι' αυτό και καταναλώνει τροφές ακόμα κι όταν κάθεται στον πάγκο για να παρακολουθεί εξ αποστάσεως τις προσπάθειες των συμπαικτών του στους Λέικερς. 

Στο παιχνίδι κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς για την preseason του κορυφαίου πρωταθλήματος, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεκίνησε το παιχνίδι ως μέλος της πρώτης πεντάδας, αλλά πολύ σύντομα αποσύρθηκε στον πάγκο. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, που πρωταγωνίστησε ο Τζόναθαν Κουμίνγκα και προσέφερε τη νίκη στους Πολεμιστές, ο King δεν αγωνίστηκε. Μάλιστα, πήγε στα αποδυτήρια, άλλαξε ρούχα, έβαλε κάτι πιο άνετο και πήρε μαζί του το ταπεράκι του. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα λοιπόν, άρχισε να τρώει φρούτα και δεν πέρασε απαρατήρητο από τα βλέμματα και από τις κάμερες. Βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε... πικ νικ στον πάγκο της ομάδα τους. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στο προηγούμενο φιλικό κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ

Βέβαια, τότε (τα ξημερώματα της Πέμπτης 12/10) δεν είχε μαζί του πιρούνια και κουτάλια. Είχε μόνο ένα μπουκάλι με φρέσκο φυσικό χυμό πορτοκάλι. Επίσης, σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας. Είχε μείνει εκτός για να πάρει μερικές ανάσες, οπότε ταυτόχρονα με το ρεπό, ένοιωσε και την απόλαυση που προσφέρει η σωστή ενυδάτωση του σώματός του.