Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε... πάταγο με τη νέα του εμφάνιση στο Παρίσι (pic)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε... πάταγο με τη νέα του εμφάνιση στο Παρίσι (pic)

Χρήστος Τσάλτας 09:27 - 22.06.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα σε κάθε του εμφάνιση, με τον «Βασιλιά» να δίνε το παρόν σε Gals της Louis Vuitton κλέβοντας τις εντυπώσεις με το στυλ του.

Το Παρίσι ήταν το κέντρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες, καθώς η Luis Vuitton διοργάνωσε ένα λαμπερό γκαλά μόδας, στο οποίο ήταν καλεσμένοι σταρ απ' όλο τον κόσμο. Φυσικά, στην «πόλη του φωτός» βρέθηκαν και αρκετοί αθλητές, από την Αμερική αλλά και άλλες χώρίς του κόσμου.

Ο Λιούις Χάμιλτον, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο Τζέιλεν Μπράουν, ο Μάρκους Ράσφορντ, ο Πάολο Μπανκέρο ήταν μερικά από τα «λαμπερά» ονόματα που βρέθηκαν στο γκαλά και έδωσαν επιπλέον λάμψη στην εκδήλωση.

Ανάμεσά τους ωστόσο υπήρχε και ένας ακόμα σταρ που κάθε φορά έχει τον τρόπο να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρέθηκε στο Παρίσι, μαζί με την σύζυγό του, Σαβάνα και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Όχι μόνο για την λάμψη του σούπερ σταρ που εκπέμπει σε κάθε του βήμα, αλλά και για την στυλιστική του επιλογή.

Ο «Βασιλιάς» φρόντισε για μία ακόμα φορά να κάνει τη διαφορά με τις επιλογές του, καθώς εμφανίστηκε στο Παρίσι με γυαλιά που είχαν σκελετό στολισμένο με διαμάντια, αλλά και ένα διαμαντένιο μασελάκι για την κάτω γνάθο, το οποίο΄έγινε viral.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τόνιζαν πως ο Τζέιμς θύμιζε περισσότερο... ράπερ παρά μπασκετμπολίστα, με τον ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς να βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο και να επισκιάζει, σε μεγάλο βαθμό, ακόμα και την ίδια την εκδήλωση, που ήταν γεμάτη λάμψη.