Προπονήθηκε ο Λεντέι και δήλωσε «παρών» για τον αγώνα της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό

Προπονήθηκε ο Λεντέι και δήλωσε «παρών» για τον αγώνα της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 13:38 - 28.03.2024

Ο Ζακ Λεντέι ήταν αμφίβολος για τον αγώνα της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό (28/3, 21.30) ωστόσο προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και είναι πιθανό να αγωνιστεί.

Στην πρωινή προπόνηση της Παρτίζαν έλαβε μέρος ο Ζακ Λεντέι, ο οποίος ήταν αμφίβολος για το παιχνίδι της ομάδας της Σερβίας κόντρα στον Ολυμπιακό (28/3, 21.30).

Ο πάουερ φόργουορντ από τις ΗΠΑ είχε ταξιδέψει στη χώρα του προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του και ενώ η ομάδα του τον περίμενε το πρωί της Τρίτης 26/3, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο Λεντέι καθυστέρησε να επιστρέψει λόγω προβλημάτων στις πτήσεις και τελικά βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Σερβίας το βράδυ της Τετάρτης 27/3.

Αυτό καθιστούσε αμφίβολη τη συμμετοχή του, κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του για τον αγώνα και ο προπονητής του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν το πρωί της Πέμπτης, αφού ο παίκτης του Ζοτς πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση που έκαναν οι Σέρβοι για να «ξεμουδιάσουν».

Έτσι είναι πλέον πολύ πιθανό ο προπονητής του να τον χρησιμοποιήσει κανονικά στην αναμέτρηση και ο ίδιος να προσφέρει τις υπηρεσίες το στους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου που μάχονται για μια θέση στα play-ins της διοργάνωσης.