Θρίλερ με ΛεΝτέι και τη συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ζακ Λεντέι

i

Euroleague

Θρίλερ με ΛεΝτέι και τη συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ελένη Ανδρικοπούλου 23:35 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:47 - 28.03.2024

Ο Ζακ ΛεΝτέι επέστρεψε στο Βελιγράδι κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν ο Αμερικανός γκαρντ θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Παρτίζαν κόντρα στον Ολυμπιακό (28/3, 21:30).

Έπειτα από περίπου δύο βδομάδες ο Ζακ ΛεΝτέι γύρισε στο Βελιγράδι. Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος βρισκόταν στις ΗΠΑ μετά το θάνατο του πατέρα του επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (27/3) στη σερβική πρωτεύουσα, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης της Παρτίζαν κόντρα στον Ολυμπιακό (28/3,21:30) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ωστόσο, η συμμετοχή του στο ματς με τους Πειραιώτες παραμένει αμφίβολη. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα αποφασίσει πριν την έναρξη του αγώνα αν ο ΛεΝτέι είναι πνευματικά έτοιμος να αγωνιστεί στο πολύ κρίσιμο ματς των Σέρβων, που παλεύει για την είσοδό της στα play in της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Όλοι είναι υγιείς. Ο Ζακ δεν είναι στην προπόνηση ούτε σήμερα και δεν τον έχω δει. Θα βρισκόταν στην προπόνηση το πρωί της Τρίτης όπου θα κάναμε την πρώτη μας μετά το ταξίδι στην Ποντγκόριτσα αλλά δεν εμφανίστηκε. Νομίζω πως έχει θέμα με τις πτήσεις αλλά για να πω την αλήθεια αυτή είναι δουλειά του συλλόγου και όχι δική μου», δήλωσε νωρίτερα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα.

«Αν δεν έδινα στον Πρίντεζη, θα πάσαρα στον Μάντζαρη...»: Ο Σπανούλης είδε και εξήγησε την τελευταία φάση για το θαύμα της Πόλης (vid)
EUROLEAGUE

23:25 - 27.03.2024

«Αν δεν έδινα στον Πρίντεζη, θα πάσαρα στον Μάντζαρη...»: Ο Σπανούλης είδε και εξήγησε την τελευταία φάση για το θαύμα της Πόλης (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε σε συνέντευξη που έδωσε σε μεγάλο ΜΜΕ της Ευρώπης την πάσα που έδωσε στον Γιώργο Πρίντεζη για το περίφημο πεταχτάρι που χάρισε τον Ολυμπιακό την Ευρωλίγκα το 2012 στον τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Ο 29χρονος φόργουορντ είναι από τους βασικούς παίκτες της Παρτίζαν και τη φετινή σεζόν έχει 10,3 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 13,3 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ανά 30:16 σε 27 αγώνες της EuroLeague.